The Hair X-perience 2024 onthult vernieuwd concept, 5 februari start kaartverkoop

The Hair X-perience 2024 onthult vernieuwd concept, 5 februari start kaartverkoop

The Hair X-perience 2024 ondergaat een transformatie en presenteert zich met een vernieuwd concept op 21 en 22 april 2024. Dit evenement, dat bekend staat als dé ontmoetingsplek voor gepassioneerde vakprofessionals, vormt een onmisbare schakel tussen professionele kappers en innovatieve leveranciers. Op maandag 5 februari om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start.

The Hair X-perience 2024 kenmerkt zich door de verrassende opzet. Een opzet waarbij vaktechniek, hair fashion, trends, business en educatie de pijlers vormen. Naast een nieuwe uitstraling biedt het tweedaagse live event een inspirerende totaalprogramma van meerdere spectaculaire shows, een uitgebreid hoogwaardig masterclasses programma, diverse openpodia en verschillende battles.

Het event voor inspiratie, creativiteit en educatie

Inspiratieplein

Het hart van The Hair X-perience is het bruisende inspiratieplein , waar gerenommeerde topmerken en veelbelovende nieuwkomers hun betrokkenheid met de branche tonen. Hier worden de nieuwste producten en innovaties gepresenteerd, wat dit plein een must-visit maakt voor iedereen in de kapperswereld. Enkele deelnemers die we al bekend kunnen maken zijn L’Oréal Professionel, Redken Aveda, Trinity , BaByliss PRO, Wahl Professional, KIS Haircare, Inline en Finnley’s.

Haarmodelijn

Nieuw dit jaar! De Haarmodelijn zal op beide dagen om 13.00 uur de Nederlandse Haarmodelijn voorjaar – zomer 2024 presenteren. Het belooft een adembenemende show te worden bomvol vakmanschap. Tijdens de halfuur durende show maak je kennis met de nieuwe trend kapsels en de verschillende stylingvariaties. Later in de middag is er een mogelijkheid om een 45 minuten durende masterclass te volgen waarin de gepresenteerde kapsels uit de show vaktechnisch worden toegelicht en uitgewerkt.

L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is dit jaar aanwezig als één van de business partners van het event. Naast een inspirerende show van het KINKI Artistic team verzorgt L’Oréal Professionnel een leerzame masterclass en presenteren ze op het inspiratieplein uiteenlopende producten en beautytools waarbij duurzaamheid in combinatie met gebruiksvriendelijkheid en design een belangrijke rol spelen.

Educatieve masterclasses

The Hair X-perience biedt meer dan alleen een inspiratieplein vol producten en innovaties. Het uitgebreide Masterclass programma omvat sessies waarin toonaangevende kappers, zoals Arjan Bevers (Coiffure Award winnaar 2023), Natasja Keijzer (Creative Director KIS Haircare) en Bert de Zeeuw , hun kennis delen. Naast de twee masterclass theaters vinden er boeiende shows plaats in het showtheater. Naast een show van het KINKI Artistic team en de Nederlandse Haarmodelijn zal ook Babyliss Pro een afwisselende vaktechnische show verzorgen. In de ANKO Business Lounge worden tevens interessante presentaties gegeven door gerenommeerde sprekers.

Coiffure Award samenwerking

Een bijzondere toevoeging dit jaar is de samenwerking met de Coiffure Award. Tijdens The Hair X-perience worden alle genomineerden voor deze prestigieuze award tentoongesteld. Bezoekers krijgen de unieke kans om hun stem uit te brengen voor de ‘Consumer Award’.

Een datum om te noteren

The Hair X-perience belooft een toonaangevend en kwalitatief hoogstaand hair en fashion event te worden voor professionele en ambitieuze kappers. Zet 21 en 22 april 2024 in je agenda en bereid je voor op een bijeenkomst waar de crème de la crème van de Nederlandse kapperswereld samenkomt en waar leveranciers hun betrokkenheid met de professionele kappersbranche laten zien. Maandag 5 februari om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start.

Lees ook: vorig jaar organiseerde The Hair X-perience een Festival Challenge!

Over The Hair X-perience

he Hair X-perience biedt de ultieme gelegenheid aan professionals om te netwerken met vakgenoten, nieuwe trends te ontdekken en verkennen, educatieve programma’s bij te wonen én om in contact te komen met leveranciers uit de branche.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed