‘Wahl x Street Influence’ op The Hair-Xperience

‘Wahl x Street Influence’ op The Hair-Xperience

Op beide dagen van The Hair X-Perience heeft Wahl Nederland een spetterende Main Stage show “Wahl x Street Influence” met de Global Collection als uitgangspunt. Het wordt een show op streetstyle geïnspireerd met geweldige uniseks toepasbare kapsels, die worden gecreëerd met de fantastische Wahl tools.

We willen inspireren met deze creatieve show vol passie, vakkennis en diversiteit. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers kennismaken met de nieuwe trainers van het vernieuwde Education Team; Boudewijn Jurriaans (ook bekend als Barber Birdman), Cay Kleeven, Romano Katabaloeboeng en Kate Steen. Met deze vier nieuwe trainers is het team samen met onze vertrouwde trainer Frank Vonkeman groter dan ooit.

Kom naar The Hair X-Perience en bezoek de Main Stage show!
Zondag 11 juni – 11:00-11:30u
Maandag 12 juni – 12:00-12:30u

De stand van Wahl Nederland is te vinden op plaats E04.
Ontdek ook alle technische tips & tricks bij onze demo’s op de Barber Square.
Zondag 11 juni: 13:30-14:00u door Cay Kleeven
Zondag 11 juni: 15:00-15:30u door Romano Katabaloeboeng
Maandag 12 juni: 14:15-14:45u door Kate Steen & Boudewijn Jurriaans

Future Makers

Wahl is dit jaar begonnen met de onthulling van de allereerste Global Collection van de internationale Future Makers. Wahl Professional selecteerde acht van de beste kappers en stylisten van over de hele wereld en vloog ze naar Los Angeles om te leren, te delen en tijdens de allereerste wereldwijde samenwerking van ons merk, negen topkapsels voor 2023 te creëren. De drie coupes uit The Classics; de Pompadour, High Top Fade en de Quiff zijn inmiddels gelanceerd.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed