BARBERSOCIETY LIVE PROGRAMMA COMPLEET!

Amsterdam, 9 april 2024 – Aanstaande zondag 14 april barst BarberSociety Live los, het enige event voor het barber/herenvak in de Benelux! Het programma is compleet en biedt twee battles, mooie merken én een fantastische lineup van nationale en internationale barbertalenten! Een uniek event waar de laatste mannenhaar trends de revue passeren. Deze 7e editie van BarberSociety Live vindt plaats op een nieuwe, inspirerende locatie: Hemkade 48 in Zaandam onder de rook van Amsterdam.

Programma

Om 11.00 uur vindt de opening plaats door de Australische Barbers Eoin McCarthy en Leigh Winsor die op de business kant van het vak ingaan met hun show ‘The Art + Science of Pricing’. Achtereenvolgens is er een spetterend optreden van USA pomade icoon Donnie Hawley, brengt het Great British Barber Bash Team de Engelse looks in beeld, gevolgd door het vakmanschap van de Engelse Phil Jarman en de Roemeense barber lady Daniela Becheanu, bekend als Sofycuts. Frans precisiewerk is te zien door Ben Boyer waarna de wereldberoemde barber Josh Lamonaca samen met het MENSPIRE artistic team een exclusief inzicht deelt in het verleden, het heden en de toekomst van herenkapsels. De legendarische Poolse Barber Adam Szulc geeft samen met zijn getalenteerde crew de show ‘The Earth is Flat’, waarin ze traditionele kapsels met een moderne twist laten zien. Tot slot zal het Nederlandse team van Darios Barbers de dag afsluiten om 16.45 uur met hun Barbersessions [LIVE] show vol inspiratie, hiphop, vuur en de strakste haircuts!

Naast mooie merken en leveranciers die de nieuwste mannen haarverzorgingsproducten en -tools presenteren kan er een lekkere whiskey gedronken worden bij de Jack Daniel’s bar, gegeten worden bij foodtrucks op het terras met uitzicht op het Noordzeekanaal én is er een goedgevulde goodiebag beschikbaar.

BarberSociety Battles

 De Battle inschrijving is gesloten en de dappere barbers uit binnen- en buitenland die op zondag 14 april de strijd met elkaar aangaan tijdens de BarberSociety Battle 2024 maken kans op prijzen uit de super prijzenpot met een waarde van € 9.000! Geldbedragen, haarverzorgingsproducten, tondeuses, scharen en zelfs een geheel verzorgd 2-daags barbercamp in Hongarije.

Ook de leerlingen van de Young Talent Battle die zijn afgevaardigd door kappersscholen en barberopleidingen uit heel Nederland maken kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door sponsoren.

Het volledige programma staat op de website wwww.barbersocietylive.com.

Must see

Het enige event voor het barber/herenvak in de Benelux!

Deze unieke wereld wil je niet missen!

BarberSociety Live

Zondag 14 april

10.00 – 18.30 uur Hemkade 48

Meer informatie

TICKETS: www.barbersocietylive.com @barbersocietylive

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed