Zien wij elkaar op The Hair Project op 10 & 11 maart 2024 in Kortrijk Xpo?

Zien wij elkaar op The Hair Project op 10 & 11 maart 2024 in Kortrijk Xpo?

The Hair Project – hét professionele event voor de hair community in de Benelux – vindt dit voorjaar plaats op 10 & 11 maart 2024 in Kortrijk Xpo (B). THE HAIR PROJECT is de ideale ontmoetingsplaats om de laatste kapseltrends te spotten, productinnovaties & saloninterieurs te ontdekken, shows & technical workshops bij te wonen, barbers aan te moedigen bij de barber battles en trendy accessoires & tools te shoppen. Kortom, een inspirerend platform voor kappers waar je niet alleen nieuwe zakelijke kansen vindt, maar ook een overvloed aan frisse ideeën voor je kapsalon kunt opdoen. Je ontmoet er collega-kappers en (nieuwe) leveranciers in een dynamische en professionele setting.

Vertrouwde én nieuwe merken

De volledige kappersindustrie kijkt er opnieuw erg naar uit om elkaar te ontmoeten in Kortrijk. Je maakt er kennis met zowel vertrouwde als nieuwe merken uit 8 landen, waaronder toonaangevende namen zoals L’Oréal Professionnel, Matrix, Redken, Kérastase, Framesi, Keune, JJ Maes, Pac Interiors, Equipal, BaBylissPRO, Ybera Paris, Curls & More, N/O Creative Haircare, La Gamme Blanche, Bossuyt Beauty Interiors, Wahl, Finnley’s Haircosmetics, Febelhair, Mado, Moose Haircare & Color Luxury brands, I.C.O.N, Line-Scissors & Sharpening Factory, Curve-O, Renbow enz. De beurs telt 3 belangrijke zones: de HAIR INDUSTRY met focus op nieuwe producten, zakelijke contacten en netwerken, de DISCOVERY DISTRICT met zowel start-ups als gevestigde bedrijven die de kappersmarkt willen verkennen met een nieuw merk, concept of activiteit en de SHOPPING MALL, waar je kappertools en leuke haaraccessoires kunt scoren.

Programma Main Stage

Kleuren, innovatieve kniptechnieken, styling, gewaagde looks, spektakel…Geniet van inspirerende shows en educatieve workshops op de main stage. Op het programma: het Nederlandse KINKI ARTISTIC TEAM met de exclusieve première van de show FREEDOM voor L’Oréal Professionnel Benelux. Verwacht gedurfde kleuren, grensverleggende kniptechnieken en innovatieve haarstyling die een krachtig verhaal van persoonlijke vrijheid vertellen.

Daarnaast wordt dit jaar vooral ingezet op vaktechnische presentaties met Belgische toptalenten. Internationale KEUNE Ambassador Color & Styling, Joffrey Conings, zal je inspireren met verbluffende looks. Joffrey werkt vaak voor grote bladen zoals Vogue Magazine en op modeweken. Zijn werk heeft hem ook al titels opgeleverd als Best Avant-Garde Hairstylist en Ladies’ Hairdresser bij de prestigieuze Coiffure Awards. FEBELHAIR, de sectororganisatie voor kappers in België, programmeert diverse workshops met opleiders van de Febelhair Academy. Zo zullen Evi Decat en Philip Noppe de focus leggen op trendy damessnitten uit de Outset collectie. Fabrizio Castellano en Sandro Monteleone brengen een presentatie onder het thema ‘Glamour’, terwijl Glenn Saey & Mike Muyshondt kappers meenemen op een reis doorheen de wereld van haar met de workshop ‘Globalising’. Florine Capelle en Alexandre Stamatiadis verzorgen een presentatie rond het thema ‘Urban Generation’. Ook hairstylisten Alison Soupart & Jelle Bogaerts van MATRIX voorzien workshops rond kleuringen met ‘Color with Confidence’. Daarnaast zijn er presentaties van REDKEN en L’Oréal Professionnel ambassadeurs. Tot slot zullen LINE-SCISSORS & SHARPENING FACTORY EN CURVE-O, met o.a Ludovic Beckers, een workshop presenteren rond vooruitstrevende kniptechnieken. De toegang tot alle presentaties is inbegrepen in het toegangsticket.

Men stage & Barber Battle solo & duo

Het herenvak komt ook sterk aan bod op The Hair Project! Na het grote succes van vorig jaar, vinden opnieuw doorlopend demonstraties plaats op een afzonderlijke Men & Barber stage met presentaties van o.a Romano Katabaloeboeng (alias Barber Ro) voor Wahl, Darios, Barbertime, het BaBylissPro Team enz. Daarnaast worden opnieuw 2 spannende Barber Battles georganiseerd i.s.m BaByLissPRO & Machette. Op zondag concurreren 10 barbieren tegen elkaar, vergezeld van hun eigen model. Zij hebben 1 uur om een knipbeurt uit te voeren met hun eigen materiaal en producten. Op maandag wordt het een Barber Battle DUO waarbij 10 teams van 2 personen concurreren door afwisselend elke 15 minuten aan hun eigen en unieke model te werken. De winnaars worden op het einde van iedere beursdag bekend gemaakt op de men stage.

Profiteer van 10 EUR korting op je toegangsticket

Tickets koop je online via www.thehairproject.eu. Een dagticket kost 25 EUR online. Met de promocode THP2024 betaal je slechts 20 EUR. Gratis kaarten worden exclusief via exposanten verdeeld. De dagtickets bieden een all-in ervaring en geven toegang tot de beursvloer, de shows en de worskhops. Wees erbij met je volledig kappersteam!

Volg The Hair Project via Instagram of Facebook. Zo hoor je als eerste alle updates.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed