The Hair X-perience 2023 bruist van shows, demonstraties en presentaties

The Hair X-perience 2023 bruist van shows, demonstraties en presentaties

GORINCHEM – De komende editie van The Hair X-perience op zondag 11 en maandag 12 juni 2023 in Evenementenhal Gorinchem staat bijna voor de deur. Meer dan 80 exposanten en 150 verschillende merken presenteren zich op het alles-in-één kappersevent van Nederland. Verder is er een omvangrijk programma vol shows, demonstraties en presentaties met onder meer Mari van de Ven, Natasja Keijzer, Juliette den Ouden, Xelly Cabau van Kasbergen en Joost Mulleman.

Het programma bevat onder meer verschillende gratis masterclasses. Hier gaan goeroes uit de kapperswereld hun tips en tricks met bezoekers delen, zoals Mari van de Ven, Esmie Post, Natasja Keijzer, Juliette den Ouden, Chrissy Danielle en Sabrina Dijkman. Ze gaan dieper op de materie in, je kan elke beweging volgen en de volgende dag kan je gelijk aan de slag met nieuwe ideeën.

Andere prominente sprekers die hun kennis en passie delen tijdens The Hair X-perience zijn onder meer Bert de Zeeuw die in totaal twaalf keer genomineerd is voor de Coiffure Award in Nederland en tegenwoordig één van de juryleden is, visagist en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen, Soma Rahimi en Sanjay Ramcharan die werkzaam is als creative artist voor L’Oreal.

Beursvloer

De shows, demonstraties en presentaties zijn verdeeld over verschillende plekken op de beursvloer, waaronder Main Stage (hoofdpodium), Look & Learn Theater en Demo Square. Verder is er een Barber Square met een Barber Battle waar 10 barbers live op de beurs met elkaar de strijd aangaan. Ook is op The Hair X-perience een Festival Challenge.

Tijdens een beursbezoek aan The Hair X-perience is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de Smart Badge technologie kan elke bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die iedereen bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox.

The Hair X-perience is op zondag 11 en maandag 12 juni 2023 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed