Wella Professionals We Are Color Event

Wella Professionals We Are Color Event

Op 6 en 7 november was het zover, het grote Wella Professionals We Are Color Event in de Jaarsbeurs in Utrecht en Club Carré in Willebroek/België.

Tijdens deze eerste twee grote shows van Wella Company na Corona werden de nieuwste initiatieven getoond op het gebied van kleur en technieken met o.a. een show van Wella Professionals Ambassadeur BNL Francis Schroembges en speciale gast uit Duitsland, Global Top Artist Matthias Herzberg. Ook ons eigen Wella BNL educatieteam onder leiding van Head of Color Lieke Stout, met Head of Styling Linda van der Laan voor Nederland en Head of Styling Kris Commeyne (Diargo Studio) en Nathalie Cairo voor België, zorgde voor een spectaculaire show.

Elke showblok toonde een groot aantal modellen die gekleurd waren met de nieuwste nuances van Koleston Perfect, Colour Touch en Shinefinity met de technieken uit de nieuwe Signature Naturals collectie, maar met de eigen interpretatie van elke artiest: Francis, Matthias en het Wella team. Zo zagen we kleurpaletten van neutrale kleuren gecombineerd met een twist van verrassende accentnuances zoals: Smokey Lavender, Olive ondertonen en warme geelbruine scharkeringen, maar ook een aantal uitgesprokener kleurcreaties. Denk hierbij aan Peach, Violet en assige grijstinten.

Matthias Herzberg verraste het publiek met zijn eigen collectie, genaamd “CelestiaL” waar vooral zijn keuze voor diversiteit in de modellen en een aantal in het oog springende, gewaagde looks met kleuren als felgeel en knalblauw opvielen. Voor zijn “Peach” look gebruikte Matthijs onze nieuwe Color Fresh Mask in de nuance “Peach Blush” Door middel van een video nam hij nam het publiek mee voor een kijkje achter de schermen bij de photo shoot van zijn collectie.

De presentatie van de avonden was in handen van Wella Capabillity managers Christie Hoogesteger en Ilse Giesselink, die de shows heel professioneel en relaxed aan elkaar praatten.

In België werd de presentatie versterkt door de nieuwe Education Manager Iris Hofman, die de Franstaligen mee nam op deze reis in kleurexplosie.

Al bij al twee fantastische avonden met veel inspiratie en nieuwe ideeën voor de gasten om het nieuwe winter seizoen mee te starten.

De creaties zullen binnenkort op ons @wellaprobnl account gepost worden, inclusief de formules om zelf aan de slag te gaan in de salon.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed