The Spring/Summer 2023 Trend Report

The Spring/Summer 2023 Trend Report

Met het voorjaar in het vooruitzicht is het van groot belang om de nieuwste haartrends onder de loep te nemen. Sommige trends zullen wat nieuwer aanvoelen dan anderen. Lees mee voor de vijf meest interessante en inspirerende lente trends van 2023.

To the side

Het was nog niet heel lang geleden dat deze als een absolute no-go werd bestempeld door Gen 7, maar terug van weggeweest is de zijscheiding. Vast, los en vooral heel dramatisch mag deze gedragen worden. Makkelijk vast te zetten met een beetje Shaper Zero Gravity haarspray in om de coupe in bedwang te houden. Super lichte, niet voelbare haarlak, mega fijn als je het haar log hebt maar wel op zijn plek wilt houden.

Slick it back

Ga je voor chique en sophisticated dan is deze coupe perfect. Maar ook voor de
liefhebber van de grungy look is deze ideaal. Overduidelijk dus dat je met de
slick back look alle kanten uit kunt en het daarnaast ook altijd je beste features in het gezicht naar voren brengt. De Liquid Steel haargel is hét product om deze look mee te maken. Supersterke hold en de metallic glans die een must is bij deze hairdo.

Lower please

Noem een coupe die makkelijker en meer stylish is dan de lage staart. Je kunt hiermee af wisselen tussen al je haar uit je gezicht of een paar plukken aan de voorkant erbij om de look wat speelser te maken. Zorg ervoor dat je het haar waar nodig in model houdt met de Re-Shaper haarspray. Zo houdt je het haar op zijn plek, maar kan je de coupe aanpassen mocht je toch die plukje er wel of niet meer bij willen hebben.

It’s called Vintage

Zin origine komt uit de jaren ’80 en ook deze cut ig terug vanweggeweest. Business in the front and party in the back ofwel de mullet. Grove pony en een mat in de nek zorgen voor een interessant kapsel dat je met overtuiging moet rocken. Om ervoor te zorgen dat dit kapsel niet onverzorgd over komt, breng je Potion 9 leave-in stylingconditioner aan tijdens het stylen. Dit voedt en verzorgt het haar, geeft het glans en maakt het handelbaar. Ben jij niet zo’n styler? Dan kun je het nieuwe PENETRAITT overnight serum gebruiken om je haar te herstellen door de combinatie van niacinamideen hyaluronzuur. Zo heb je binnen no-time weer healthy looking hair.

Bob’in

We hebben de bob in veel verschillende vormen al voorbij zien komen de afgelopen
tijd, maar de klassieke bob snit mag weer uit de kast getrokken worden. Suf en degelijk? Absoluut niet! Elegant, sophisticated en edgy zijn de woorden om de bob van nu te omschrijven. Het stylen van de bob zit hem vooral in het föhnen, dus een
goede hittebeschermer is belangrijk. De Trilliant Spray is hier perfect voor en
geeft het haar een fijne gloss als finisher.

2023 NEVER LOOKED BETTER

Jouw musthave producten voor Spring/Summer hair zijn:

  • Shaper Zero Gravity hairspray
  • Penetraitt overnight serum
  • Liquid Steel haargel
  • Potion 9 leave-in stylingconditioner
  • Trilliant Spray
  • Re-Shaper hairspray

Volg ons op instagram voor meer haarinspiratie: @wellapronl en #sebastianprofessional

Over Sebastian Professional Sebastian Professional staat voor fearless hair fashion en baanbrekende producten. Met het veelzijdige assortiment kun je je haar optimaal verzorgen en stylen, van professioneel tot uitdagend, hoe je zelf wilt. Sebastian biedt producten voor de meest unieke effecten – er zijn geen grenzen aan wat mogelijk is. Check de webite voor de hele range: www.sebastianprofessional.nl
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed