Pareltjes delen

Pareltjes delen

Hello daar! Wat vliegt de tijd, en niet omdat we het zo druk hebben met knippen helaas. Bijzonder wel, daar waar je normaal snakt naar een vrij minuutje in de drukste maand van het jaar, waren wij nu gedwongen om het letterlijk en figuurlijk naast ons neer te leggen.

Een deur gaat dicht en andere deuren openen

Waar voorlopig een deur dicht gaat, openen weer andere deuren! Dus nu het positieve! Wij kappers zijn doeners en creativelingen. Dus laten we eens creatief met onze tijd om gaan! Tijd om eens goed in je salon te kijken en je te verdiepen waar je klant de meeste behoefte aan heeft . Oke die heerlijke knipbeurt, maar hoe fijn is het om als klant wel in contact te blijven met jou en met je salon? Dit pareltje deel ik graag met je! Haar naam is Kim Laros- Deze duizendpoot runt haar eigen social media en content making bureau, genaamd LAROS social media lab. Daar beheren, creëren en adverteren ze de content voor jouw social media kanalen, zonder moeilijke termen te gebruiken. Ze kunnen het zelfs voor je vast leggen, ze is ook nog eens een fantastische fotografe! Op haar instagram @laros_social_media_lab geeft ze goede tips en tricks en die zijn gratis! Zo fijn in deze tijd;-) Wat ook zo fijn is, is dat je dan je gedachten kunt veranderen en je focussen op andere dingen zoals het volgende pareltje…

Zelf thuis je haar stylen

Wij als kapper naar de klant konden en kunnen niet heel veel doen tijdens deze lockdown; We maakten op afspraak de verfpakketjes op maat klaar, gaven de mogelijkheid om hun favoriete shampoo en producten te laten bezorgen en waar het kon, gaven we advies hoe ze deze tijd een beetje gestyled door kunnen komen. Net voordat de deuren dicht moesten kwam ik in aanraking met de B.R.U.S.H .

Wij , professionele haarstylisten zijn handig met föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid en hebben ook nog eens de beperking dat ze hun eigen haar moet doen. Zelfs als die ervaren stylist die ik ben 😉 vind ik dit dus echt een pareltje, voor mezelf, maar vooral voor mijn klanten thuis. Ik kon ze met deze tool nog enigszins de look geven zoals vanuit de salon. Je gebruikt deze borstel op droog haar en warmt zich heel snel op. Ik leg mijn klanten uit, dat het de grip en de krul van blowdry heeft en geeft, maar met de hitte van een stijltang, waardoor je creatie de hele dag kan blijven zitten! Ik ben van huis uit een eigenwijze kapster, eerst zien, dan geloven… En ik was en ben nog steeds om! Deze B.R.U.S.H is een warmteborstel dat zich opwarmt tot 180 graden met in de technische onderdelen macadamia olie, argan olie en keratine. Geen pluis, wel volume en glans, letterlijk in een handomdraai. Ik deel deze graag collega’s, mijn klanten zijn er zo blij mee!

Zo af en toe zal ik dus in mijn artikelen favorieten delen, waar ik blij van word, maar vooral omdat ik hoop dat ik jullie als kaspsalon ook kan inspireren. Zo helpen wij elkaar en blijven we op de hoogte. Sharing is hier dus echt caring!

Liefs,
Ginger

Ginger Martens

Ginger Martens heeft een bak aan kennis en (internationale) ervaring en zit 22 jaar in het kappersvak. Al 8 jaar heeft ze haar eigen fijne salon, Studio 3332 in Lelystad.

Meer weten? Check Facebook of Instagram.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed