Top-events op TOP HAIR 2023: de eerste programma-highlights liggen vast

Top-events op TOP HAIR 2023: de eerste programma-highlights liggen vast

Tijdens het eerste weekend van april 2023, zal het programma van TOP HAIR Düsseldorf onder het gebruikelijke motto ‘Rock your head’ met negen shows, twaalf congresbijdrages en meer dan 60 workshops het vakpubliek verfrissende input voor op en in het hoofd bieden. Er wordt nog ijverig aan de details van het programma geschaafd, maar enkele programma-highlights liggen inmiddels vast.

 

Show-highlights met Allilon, Josh Lamonaca, Patrick Cameron, Chris Appleton en de DACH-Top Salons

Op de showpodia in hal 15 zullen dit jaar weer beroemde internationale haarkunstenaars tijdens uitbundige shows hun hairstyling en adembenemende fashion presenteren.

Een van de hoogtepunten is de speciale show ‘PLEAT by Allilon’ voor Davines, op zaterdagavond om 20 uur. Het Britse trainersteam Allilon rond oprichter Johnny Othona, behoort tot de meest invloedrijke impulsgevers van de branche en zal voor het eerst het podium in Düsseldorf betreden, om een fulminante presentatie in het teken van passie en precisie af te geven. Voorman van Allilon is Josh Lamonaca, voor wie de grote wereldpodia zijn tweede thuis zijn en die dit jaar op TOP HAIR ook met de show ‘Josh Lamonaca x Mizutani Scissors: A Prisoner to Precision‘ zijn opwachting maakt. De barber-expert en hairstylist is een absolute ster en wordt door het publiek vanwege zijn onconventionele technieken bejubeld. Mizutani Scissors brengt met de show ‘WE ARE ARTISTS, WE CREATE ART!’ voor het eerst de bekroonde Roemeen Lucian Busuioc op het grote TOP HAIR- podium. De stylist is onder andere achtvoudig wereldkampioen in het segment ‘dames’ en creëert opvallende en moderne avantgardistische dames-looks.

 

Meer hoogtepunten

Een andere première in Düsseldorf, is de eerste live FX Experience van BaBylissPRO, die hun Ambassador Team het podium opstuurt. De missie: volop verassingen en de beste tips, tricks en trendy kapsels voor het nieuwe jaar.

Ook de legende Patrick Cameron haalt voor de hair-community in Düsseldorf weer alles uit de kast. De charmante ‘god van het opgestoken haar’ uit Nieuw-Zeeland brengt de show ‘Access Long Hair’. Het publiek kan weer op prachtige ‘stap-voor-stap’ technieken voor lang haar en boeiende do’s & don’ts rekenen.

Dit jaar presenteert New Flag Chris Appleton x Color Wow. Chris Appleton betovert met zijn glamour, charme en geweldige stijl niet alleen J.Lo en Kim Kardashion, maar ook het publiek.

Voor het eerst vindt de Barber’s Experience op de beurs TOP HAIR in Düsseldorf plaats. Met barbering, braiding & haarverzorging wordt het ambacht, de barber-cultuur en haar sterren gevierd. De experience staat voor volop entertainment met special guests uit de barber- en hiphop-scene.

Een vaste waarde op TOP HAIR is uiteraard de ‘TOP Salon – The Challenge’-prijsuitreiking, waarbij de beste kapsalons uit Duitsland en voor het eerst ook uit Oostenrijk en Zwitserland met awards in vijf categorieën onderscheiden worden. Nieuw is daarbij de Eco Future Award, waarbij het om sociale verantwoordelijk, duurzaamheid, klimaat- en milieubescherming draait.

Naar de shows

Toekomstgericht congresprogramma met waardvolle impulsen voor de salon-business

Ook dit jaar gelden voor de kappersbranche nog zware tijden en zijn er volop uitdagingen. Dat wordt weerspiegeld door het congresprogramma: tijdens twaalf lezingen kunnen professionals uit de kappersbranche zich op 1 en 2 april belangrijke managementkennis op het gebied van personeelsmanagement, het nieuwe werken, online- en social mediamarketing en financieel management eigen maken en zo het eigen bedrijf succesvol voorbereiden en optimaliseren voor de toekomst. Bovendien bieden thema’s als female empowerment, het ontwikkelen van de innerlijke kracht en een gezonde levensstijl gelegenheid voor de eigen persoonlijkheidsontwikkeling.

Topsprekers Dr. Michael Despeghel, ‘gouden-vrouw’ Babett Mahnert, Nicole Brandes, Anja Förster, Daniel Golz, Caroline Krüll, Lars Nicolaisen, Cenk Yesil ‘Cenkinz’, Heiko Schneider en Anja Jenke komen zelf uit de kappersbranche    of     zijn     bekende     coaches     en     speakers.    Naar het congresprogramma

Parallel vinden op de workshoppodia vrijwel doorlopend meer dan 60 workshops rond actuele thema’s plaats. Het exacte programma volgt binnenkort.

 

‘All-in’ bij TOP HAIR – één ticket voor het volledige programma

TOP HAIR –  DIE MESSE vindt  op zaterdag 1 april 2023 van  12.00 uur  tot 20.00 uur plaats. Men heeft tot 19.00 uur toegang. Aansluitend vindt de openingsshow en de party plaats.

Op zondag 2 april 2023 is de beurs van 09.00 tot 18.00 uur geopend. Voor de vakbezoekers geldt: alles zien voor één prijs. Met een geldig beursticket zijn alle programmaonderdelen inclusief. Een online aangeschafte dagkaart kost 78 euro, een online doorlopende kaart voor de hele beurstijd kost 118 euro. Bovendien zijn de tickets op zaterdag en zondag ook voor een bezoek aan BEAUTY DÜSSELDORF geldig.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed