De show van de Haarmodelijn op The Hair X-perience 2024

De show van de Haarmodelijn op The Hair X-perience 2024

De Nederlandse Haarmodelijn, het vaktechnisch platform van de professionele kapper, verzorgt een spectaculaire show tijdens het vernieuwde kappersevenement The Hair X-perience. Dit evenement vindt plaats op 21 en 22 april a.s. in Gorinchem en belooft – door onder andere de samenwerking met de Haarmodelijn en de Coiffure Award – een onvergetelijke ervaring te worden voor professionals in de kappersbranche.

De Haarmodelijn zal op de mainstage tijdens The Hair X-perience elke dag om 13.00 uur de Nederlandse Haarmodelijn voorjaar – zomer 2024 presenteren. Het belooft een adembenemende show te worden bomvol vakmanschap. Tijdens de halfuur durende show maak je kennis met de nieuwe trend kapsels en de verschillende stylingvariaties. Later in de middag is er een mogelijkheid om een 45 minuten durende masterclass te volgen waarin de gepresenteerde kapsels uit de show vaktechnisch worden toegelicht en uitgewerkt.

Update: the Hair X-perience 2024 gaat niet door.

Regionale look & learns

Naast deze inspirerende show en masterclass, biedt de Haarmodelijn dit voorjaar ook diverse Look & Learn sessies aan in de regio. Deze intieme sessies, gegeven door topkappers van de Haarmodelijn, stellen de deelnemers in staat om diepgaand kennis te maken met de verschillende kapsels en de technieken die daarbij komen kijken. Deelnemers krijgen volop de kans om vragen te stellen en hun kennis te verdiepen. Bovendien ontvangt iedere deelnemer aan deze regio sessies de miniposters van de Haarmodelijn als extra bonus. Details over de data en locaties van de regionale Look & Learns zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

De realisatie van de Nederlandse Haarmodelijn voorjaar – zomer 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Finnley’s Haircosmetics, The Hair X-perience, Koninklijke ANKO, FNV Mooi, CNV Vakmensen en Pivot Point Benelux. Voor meer informatie over de Nederlandse Haarmodelijn en om tickets te bestellen voor The Hair X-perience 2024, bezoek de website: www.haarmodelijn.nl. De ticket verkoop voor The Hair X-perience gaat 5 februari live.

Lees hier meer over de Haarmodelijn van vorig jaar.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed