Find Your Own Contrast | Haarmodelijn

Find Your Own Contrast | Haarmodelijn

Een spannende mix van uitersten die moeiteloos samenkomen in harmonieuze trendy looks: dát is de nieuwe Haarmodelijn CONTRAST. Met gedurfde combi’s van kort/lang, licht/donker en uiteenlopende texturen kun je – samen met je kapper – de tegengestelde kanten in jezelf verkennen en kiezen wat bij jou past!

Het is een feit dat haarmodetrends altijd hand in hand gaan met ontwikkelingen in bijvoorbeeld kleding en interieur.

Daar zie je komend seizoen bijzondere combinaties van uitersten. Denk aan minimalistische stijlen met bombastische details. Of aan zachte stoffen die juist worden gecombineerd met structuurrijke materialen, voor een boeiend visueel en tactiel effect.

Bijzondere ontmoetingen

Precies dit soort contrasten ontmoeten elkaar ook in de kapsels van de nieuwe Haarmodelijn najaar/winter 2023-2024. Hoe? Bijvoorbeeld door een strakke, perfect geknipte look in een lekkere losse styling. Of een klassiek kapsel met een opvallende contrastrijke kleuring.

En wat te denken van een spel van lang en kort binnen één en hetzelfde kapsel? te nekpartij? Of juist precies andersom: lange lengtes in de nek en een kortere voorkant? Onderzoek samen met je kap- per hoe jouw contrasten kunnen samen- komen in jouw perfecte nieuwe look!

Gedurfd

Zeg je ‘contrast’, dan denk je uiteraard ook meteen aan kleur. Na de combi- naties van zachte blond- en pasteltin- ten van de afgelopen periode zijn de

haarkleuringen voor het komend seizoen iets meer uitgesproken. Levendige tinten worden gebruikt naast meer neutrale kleuren, zoals krachtig koper naast een verfijnde zandtint. De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij je ook hier uiteraard weer zo ver kunt gaan als waar jij je prettig bij voelt.

Visuele impact

Introvert of extravert, binnenvetter of explosief, bescheiden of brutaal: zijn we niet allemaal een vat vol contrasten? Hoe mooi is het dan om dat te laten zien door uiteenlopende stylings! Bij CONTRAST kun je naar hartenlust experimenteren met verschillende texturen en stijlen.

Zodat je boeiende looks krijgt met een sterke visuele impact, waarmee je de verschillende kanten in jezelf kunt laten zien. Maak het contrast zo groot of zo klein als jij wilt. It’s up to you!

https://www.haarmodelijn.nl/

Ontdek de Nederlandse Haarmodelijn Najaar-Winter 2023

Mis deze unieke kans niet om jezelf te laten inspireren en te leren van de besten in het vak. Kies uit drie data en locaties voor de Look & Learn sessies:

  • 9 oktober Zwolle
  • 23 oktober Venlo
  • 30 oktober Amersfoort
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed