Ontdek de Nederlandse Haarmodelijn Najaar-Winter 2023: een onvergetelijk vaktechnisch spektakel vol inspiratie!

Ontdek de Nederlandse Haarmodelijn Najaar-Winter 2023:  een onvergetelijk vaktechnisch spektakel vol inspiratie!

De Nederlandse Haarmodelijn staat klaar om het nieuwe hairfashion seizoen op spectaculaire wijze te verwelkomen met een unieke theatershow vol innovatieve technieken en trendy looks. Zet 2 oktober alvast met dikke letters in je agenda, want dit wordt een ervaring die zowel leerzaam als ongelooflijk inspirerend is! De Haarmodelijn presenteert dit najaar een adembenemende show waarin vaktechniek, trends en hairfashion samenkomen op het hoogste niveau.

Bereid je voor op een waar visueel spektakel, waar verschillende trends, stijlen en technieken moeiteloos samensmelten en je zintuigen prikkelen. Het goed te bereiken Orpheus theater in Apeldoorn vormt dit keer het decor voor deze bruisende show, die tweemaal op 2 oktober te bewonderen is: om 14.00 uur en om 19.30 uur. Voor slechts € 59,- inclusief een welkomstconsumptie, kun je deel uitmaken van deze onvergetelijke belevenis.

De Haarmodelijn belooft je te inspireren als nooit tevoren, met de nieuwste trends en technieken. Combineer deze inspirerende presentatie met een gezellig etentje, en je hebt het perfecte teamuitje. Maar dat is nog niet alles! Naast de inspirerende vaktechnische show-case zijn er dit najaar ook weer verschillende leerzame Look & Learn sessies in de regio. In een intieme setting laten de Haarmodelijn-topkappers je kennismaken met de nieuwste technieken en worden de verschillende kapsels volledig uitgewerkt. Daarbij is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

“Vaktechniek, trends en hairfashion: Alles komt samen!” aldus de organisatie van de Nederlandse Haarmodelijn. Voor de ultieme ervaring bieden we combitickets aan, waarmee je niet alleen toegang krijgt tot de show, maar ook kunt deelnemen aan een leerzame Haarmodelijn Look & Learn sessie. En dat is nog niet alles – bij aankoop van deze combitickets profiteer je van een aantrekkelijke korting. Daarbij ontvangen leden van ANKO, FNV Mooi en CNV ook nog eens een extra voordeel.

Mis deze unieke kans niet om jezelf te laten inspireren en te leren van de besten in het vak. Kies uit drie data en locaties voor de Look & Learn sessies:

  • 9 oktober Zwolle
  • 23 oktober Venlo
  • 30 oktober Amersfoort

Wees er snel bij en boek nu je tickets voor de spectaculaire show en/of de leerzame Look & Learn sessies. De Haarmodelijn Najaar-Winter 2023 belooft een ervaring te worden die je niet wil missen Voor meer informatie en het bestellen van tickets, bezoek de website: www.haarmodelijn.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed