Moroccanoil introduceert Home & Away sets voor de zomer van 2021

Moroccanoil introduceert Home & Away sets voor de zomer van 2021

Trakteer jezelf op een exotische Mediterraanse reis onder de douche met de Moroccanoil Home & Away set. Doorbreek je alledaagse routine met dit luxueuze duo: de Moroccanoil Shower Gel en de iconische Moroccanoil Treatment, beide met de kenmerkende geur van Moroccanoil. Droom weg naar een warm oord met deze dagelijkse benodigdheden en verrijk je haar en huid met de antioxiderende eigenschappen van voedende arganolie.

Moroccanoil Home & Away set (Original en Light)

Moroccanoil Treatment, 100ml: Moroccanoil Treatment is de originele basis voor haarstyling. Het werkt als een conditioner, styling en finishing tool. Dit product – dat jouw haarroutine compleet maakt – zit vol met antioxidant-rijke arganolie en vitamines die nóg meer glans geven, waardoor het haar bij elke behandeling gevoed, behandelbaar en glad wordt. De iconische basis voor ieder haartype.

Kies voor de Home & Away set Light om de Moroccanoil Treatment Light te ontvangen. Deze biedt dezelfde voordelen als de originele Moroccanoil Treatment en is speciaal ontwikkeld om in de behoefte van fijn en lichtgekleurd (inclusief platina en wit) haar te voorzien.

Shower Gel, 250ml: Verzorg en reinig de huid tijdens een revitaliserende douche-ervaring. Moroccanoil Body™ Shower Gel is zeer geconcentreerd in samenstelling, maar gelijktijdig een milde formule vol met antioxidant-rijke arganolie die de huid voedt tijdens het reinigen. Deze hydraterende douchegel herstelt de optimale vochtbalans en verbetert de elasticiteit en textuur van de huid. Dit met als resultaat: een gezonde, stralende en gehydrateerde huid. Het product is subtiel geparfumeerd met de vertrouwde Moroccanoil geur.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Moroccanoil Home & Away sets Original en Light zijn deze zomer vanaf 30 juni verkrijgbaar bij professionele salons, geselecteerde retailers en op moroccanoil.nl

voor € 44,90.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed