The Hair X-perience 2023 start kaartverkoop en maakt programma bekend

The Hair X-perience 2023 start kaartverkoop en maakt programma bekend

GORINCHEM – De kaartverkoop voor de komende editie van het kappersevent The Hair X-perience op 11 en 12 juni 2023 is van start gegaan. Ook onthult de organisatie nu de eerste programmaonderdelen voor barbers die te volgen zijn op de Barber Square. Hier draait alles om het herenvak en ontdekken bezoekers tijdens vaktechnische demonstraties van uiteenlopende barbers de laatste trends en technieken.

Darios Education geeft op zondag 11 en maandag 12 juni van 12.00 tot 13.00 uur een show op de Barber Square. Hierin worden bezoekers meegenomen in hun opleiding die al meerdere kappers van 0 tot 100 heeft opgeleid. Barbers Fabiano Apicella en Jan Lugtenburg gaan met live modellen on stage dieper in op het belangrijkste punt van hun visie: Shape.

Show

Verder geven Dario J. Braun en Sanjay Ramcharan op de Mainstage van 14.45 tot 15.30 uur een show over Opposites Attract. Dario en Sanjay laten zich niet in een hokje stoppen, en hun gezamenlijk show al helemaal niet. Deze artiesten staan geregeld op podia in binnen- en buitenland en zijn het gezicht van grote internationale brands. Tijdens hun show trakteren zij bezoekers op hun specialiteiten: De Black Hair skills van Dario gemixt met de HairCouture opsteekkapsels van Sanjay.

Op Barber Square geeft Kapr verschillende demonstraties. Zo geeft master barber Quinten Smit een demo over tapered mullet en over modern barbering. Master barber Hendy Koele geeft een demo over psycho blockhead. Verder is er op beide dagen van 12.00 tot 13.00 uur een demonstratie op Barber Square van Barber College, al ruim 12 jaar de herenvak opleider met 16 trainingslocaties in Nederland en België. Zij geven een demo ‘modern barbering’, speciaal voor kappers die hun barber skills willen verbeteren.

Het programma

Het programma voor The Hair X-perience 2023 bestaat verder uit een show van Babyliss, een inspiratiesessie over haarverlies door Dokter Montfort en een masterclass bruidkapsels van Esmie. Als hoogtepunt is er een ultieme masterclass van Juliette den Ouden over hoe je verschillende hoogtepunten kunt behalen, hoe je de internationale markt bereikt en wat het je oplevert. De organisatie maakt ook bekend dat Superstore for Hair aanwezig is. Op het enige complete kappersevent van Nederland is zij aanwezig met de merken Elchim, Jaguar, Tondeo, Denman, Coyon, Selective, Superli, Mowan en Sensus.

De kaartverkoop voor The Hair X-perience 2023 is vandaag gestart.

Vanaf nu zijn er een gelimiteerd aantal tickets te koop voor het voordeligste tarief van €10. The Hair X-perience is dit jaar op zondag 11 en maandag 12 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed