Wella Professionals kondigt “The Hairshow of the Year” WE Create Virtual Event aan

Wella Professionals kondigt “The Hairshow of the Year” WE Create Virtual Event aan
Dit wereldwijde evenement waarop kappersvak centraal staat, vindt plaats op 18 september 2022 en zal haarprofessionals van over de hele wereld verenigen, inspireren, entertainen en opleiden.

Rotterdam, juli 2022 – WE Create is terug! Na het ongelofelijke succes van de allereerste

WE Create, die vorig jaar plaatsvond, kondigt Wella Professionals met enthousiasme aan in 2022 terug te keren, met wat hun allergrootste virtuele evenement ooit wordt.

Op 18 september 2022 zal deze baanbrekende ervaring de wereldgemeenschap van haarstylisten bij elkaar brengen om haarprofessionals overal te inspireren met het motto “Shine On!”.

Of zij nu een wereldberoemde tophaarstylist of kapper in een kleine zelfstandige salon zijn, WE Create 2022 stelt iedere professional centraal – door hen de kennis, hulpmiddelen en gelegenheid te geven om te groeien, impact te maken en de aandacht te krijgen te ze verdienen.

Het evenement van dit jaar zal zich richten op de kracht van transformatie, met Wella experts en leidende figuren uit de branche die hun expertise delen om stylisten te helpen een positieve verandering voor zichzelf, hun klanten en hun gemeenschappen, te creëren.

Op WE Create 2022 kun je bijdragen verwachten van een iconisch team van Global Artists, onder wie James Earnshaw, Patricia Nikole, Rob Eaton, Briana Cisneros, Dereq, Akin Konizi, Romeu Filipe, Noriyoshi Miyachi en Renya Xydis.

Het programma van entertainment en inzicht, dat boordevol actie zit, zal ambitieuze challenges omvatten, waarbij de vaardigheden en kennis van deze topcreatievelingen volledig op de proef worden gesteld, naast iconische transformaties, exclusieve interviews en stylingtips van over de hele wereld.

Registratie voor dit gelivestreamde evenement is geheel gratis, met online aanmelding die vanaf nu open staat.

Ga voor registratie naar: www.events.wella.com/wecreate

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed