The Hair X-perience komt met Festival Challenge en prijzenpot van €1.500

The Hair X-perience komt met Festival Challenge en prijzenpot van €1.500

GORINCHEM – Het kappersevent The Hair X-perience organiseert een Festival Challenge met een prijzenpot van €1.500 aan kappers- en stylingproducten. Deze Festival Challenge is op beide dagen van The Hair X-perience in Evenementenhal Gorinchem. Verder opent morgen (12 april) de inschrijving voor de Barber Battle die ook op beide beursdagen plaatsvindt.

 

Het festivalseizoen is net begonnen en met name de maanden juni, juli en augustus zijn bij uitstek de maanden om naar een festival te gaan. “Om je look helemaal af te maken, wil je natuurlijk een gaaf festivalkapsel. Ben jij de festival up do hairstylist van 2023? Dan wil je deze Challenge niet missen. De jury, niemand minder dan Bert de Zeeuw en Esmie Post gaan de modellen beoordelen”, zegt Kelly Marijnissen, Marketing Event Manager van The Hair X-perience.

 

Belangstellenden kunnen zich inschrijven tot 15 mei. Het aanmeldformulier is te vinden op de website van The Hair X-perience, tijdens het aanmelden sturen deelnemers ook hun beste foto’s mee. De jury selecteert de beste 20 kapsels, zij nemen op The Hair X-perience hun eigen model mee, zorgen zelf voor eventuele styling qua kleding en make-up en hebben anderhalf uur de tijd om de beste look neer te zetten. De winnaar gaat naar huis met €1.500 aan kappers- en stylingproducten gesponsord door Superstore for Hair.

 

BaBylissPRO Barber Battle

BaBylissPRO organiseert op beide beursdagen de ‘Barber Battle’. Het doel van de Barber Battle is om de barberscene bijeen te brengen en barbers te inspireren. Daarbij is het voor BaBylissPRO belangrijk dat de wedstrijden voor iedereen toegankelijk zijn, ook als je niet met de producten van het merk werkt. “Wij willen iedereen de kans geven om mee te doen aan deze wedstrijden”, laten ze weten. De inschrijving voor de ‘Barber Battle’ gaat open op woensdag 12 april.

 

Onlangs is ook de kaartverkoop voor The Hair X-perience 2023 gestart. The Hair X-perience is dit jaar op zondag 11 en maandag 12 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

The Hair X-perience organiseert een Festival Challenge

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed