Britt van Team Twins wint zilveren award ‘New Talent Colorist of the Year’.

Britt van Team Twins wint zilveren award ‘New Talent Colorist of the Year’.
Kapper Britt Sturing (21) van Team Twins in Dalen, heeft vanavond de zilveren award gewonnen tijdens een grote internationale kapperswedstrijd. Ze won de tweede prijs in de categorie ‘New Talent Colorist of the Year’ voor aanstormende talenten op het gebied van kleuren. Na een nationale voorronde in eigen land waar wereldwijd honderden kappers aan meedoen, dingen de beste looks mee naar die prestigieuze internationale titels. Britt Sturing was één van hen. Van de 22 genomineerden in haar categorie hoefde ze alleen de Taiwanese Harley Liu voor te laten gaan. 
 
Dit is precies waar de nog maar 21-jarige Britt al jaren van droomt: prijzen winnen. En dan ook nog een grote internationale prijs. De afgelopen jaren heeft ze er knetterhard voor gewerkt. “Dit is echt ongelofelijk. Hier train je weken voor en dan pakt het zo mooi uit. En het is de eerste keer dat ik aan deze wedstrijd meedoe! Zo supergaaf.”
BRITT STURING: “DIT SMAAKT NAAR MEER” 
Normaal gesproken komen alle genomineerden naar het gastland toe, maar door corona werd het event dit jaar online gepresenteerd. Dat deed niets af aan de spanning. Britt: “De hele week ging het heel goed, ik had weinig last van zenuwen, maar we zitten hier met alle collega’s bij elkaar dus op het moment suprème was het echt verschrikkelijk spannend.” De ontlading is dan ook groot. Niet alleen bij Britt, maar bij het hele team. Britt: “Iedereen was aan het juichen en er waren tranen. Team Twins is heel hecht en iedereen gunt elkaar het succes omdat ze weten hoe hard werken het is.” Dat harde werken gaat buiten de salonuren gewoon door. Britt: “Om één van de besten te worden, moet je van de besten leren en dat kan bij Team Twins. Je stopt er gewoon ontzettend veel vrije tijd in. Die gebruik je voor trainingen en om extra te werken. Zo word je zekerder en creëer je kansen.”
Het harde werken heeft zich nu uitbetaald, maar het houdt hier niet op. Sterker nog, het begint pas. Britt: “Dit smaakt naar meer.”
Credits:
Fotograaf: Petra Holland
Make-up: Fleur Manning
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed