Oribe Hair Care uitgeroepen tot beste haarverzorging tijdens de Dutch Beauty Award 2022-2023

Oribe Hair Care uitgeroepen tot beste haarverzorging tijdens de Dutch Beauty Award 2022-2023

Op maandag 15 mei zijn voor de 38e keer de beste, meest innovatieve en aangenaamste cosmeticalanceringen & behandelingen van het afgelopen jaar beloond met een award tijdens de prestigieuze Dutch Beauty Awards. Oribe Hair Care werd uitgeroepen tot beste haarverzorging.

Oribe Hair Care, het luxe haarmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten, heeft de award gewonnen voor beste haarverzorging. Het merk werd erkend voor haar lancering van 2022, en werd geprezen voor de uitmuntendheid en innovatie in haarverzorging. Juryleden prezen de lijn voor zijn vermogen om salon-kwaliteit resultaten te bereiken zonder afbreuk te doen aan ingrediënten of prestaties.

Het juryrapport luidt:

Dit is pure luxe voor het haar op het hoogste niveau, van verpakking tot aan de formule toe. Je zou er bijna een eigen nisje voor aanleggen in de badkamer, zo mooi zijn de flacons. Maar ook de inhoud is dik in orde bij deze bonding therapy met als favoriet de leave-in die ‘s nachts wonderen verricht.

Dit is pure luxe voor het haar

De collectie Hair Alchemy van Oribe Hair Care staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deskundige haarverzorging en is ontworpen om het haar te verzorgen en te herstellen van binnenuit. Oribe is al lang een favoriet onder schoonheidsliefhebbers en deze prijs bevestigt de reputatie van het merk als leider in haarverzorging.

Over de Dutch Beauty Awards

De Dutch Beauty Award is de enige Nederlandse beautyprijs die wordt uitgereikt door een in cosmetica gespecialiseerde vakjury. Deze Experts of Beauty zijn gerenommeerde beautyjournalisten, beautybloggers en beautyvloggers. De betrokken juryleden bij deze editie zijn Amanda Rijff, Caroline Schuller tot Peursum, Claudia Koopman, Coen Wulms, Georgette Koning, Inge Hanssen, Kim Querfurth, Maartje van Engelen, Sylvia Platjouw en Tine Lafaire (juryvoorzitter).

De uitreiking vond plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam, waarbij de presentatie in handen was van tv-presentator, programmamaker en auteur Kees Tol. Voor de muzikale omlijsting zorgde Carolina Dijkhuizen met haar tribute aan Donna Summer. Alle inzendingen werden zoals ieder jaar beoordeeld op inhoud, uitstraling en innovatie.

Nooit eerder waren er zoveel categorieën waarin awards werden uitgereikt: maar liefst 27. Ook het aantal productinzendingen was met 240 hoger dan ooit.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed