Wella Professionals kondigt samenwerking aan met kleurexpert Francis Schroembges

Wella Professionals kondigt samenwerking aan met kleurexpert Francis Schroembges

Francis gaat Wella Professionals vertegenwoordigen als Wella Professionals Ambassador BNL. Met een rugzak vol kleurkennis en kleurervaringen, bundelt Francis haar krachten met de nummer 1 wereldwijd in professionele haarkleuring.

Samen met Top Artists Mark van Westerop, Bianca van Zwieten en Abby Smith in Nederland en Brand Ambassador Jochen Vanhoudt in België, mag Wella Professionals buigen op de crème de la crème van topartiesten binnen de professionele haarbranche; een team met heel veel passie, creativiteit en expertise.

Francis Schroembges staat in de kapperswereld bekend om haar passie, creativiteit en beheersing van uitgebreide kleurtechnieken. De kleurexpert, die een voorliefde heeft voor dromerige, vintage kleuren, heeft de wereld over gereisd om haar passie voor professionele haarkleuring te delen met andere professionals. Samenwerkingen met educatie teams in diverse landen hebben haar verschillende inzichten gegeven die zij nog steeds gebruikt in haar creaties. Francis werkt in Nederland vanuit haar gelijknamige salon FRANCIS, een prachtig groots Rijksmonument uit 1859 met Franse allure gecombineerd met industriële elementen, in Horst aan de Maas.

In de 17 jaar als International Creative Hair Director was Francis werkzaam in het Internationale team van Le Collectif, Haute Coiffure Française en Dutch Leaders of Hair Artistry. Ze is meervoudig winnaar ColorTrophy Awards en Coiffure Award én mocht ze haar inspirerende shows tonen op grote podia in binnen- en buitenland. Haar eigenheid in signature is herkenbaar voor vele kappers nationaal en internationaal. Het totaalconcept is haar statement in kleur en hairstyling. Na bijna 25 jaar ondernemerschap en enorme creativiteit zit de kracht van kennis delen in Francis haar natuur.

lnspiratie voor haar creativiteit haalt Francis uit combinaties van de natuur, de verschillende decennia en culturen en de ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens de vele reizen die ze maakte. Die verhalen komen terug in haar werk als kleurexpert. ‘Mijn werk vertelt een verhaal’, aldus Francis. Haar perfectionisme zorgt ervoor dat ze altijd streeft naar verbetering en zichzelf altijd wil blijven ontwikkelen. Perfectionisme en ook onzekerheid zijn de karaktereigenschappen die haar teasen om steeds op zoek te blijven naar verbetering in kennis en techniek.

“Mijn stijl is een combinatie van tijdloze elegantie en pure schoonheid, met een randje van imperfecties. Altijd op zoek naar andere vormen en contradicties. lk hou van de kleine details in een kapsel die mijn signature symboliseren”, omschrijft Francis.

Adrian Carniol, General Manager Wella Benelux zegt: “Francis persoonlijke en professionele prestaties zijn ronduit uitzonderlijk. We zijn erg trots op om talent van haar kaliber toe te voegen aan de #WellaFamily. Ze is een perfect voorbeeld van de toekomst van onze branche en haar verhaal is een ware inspiratiebron voor de huidige kappers en opkomende generatie kappers. We kijken er enorm naar uit om Francis in 2021 te mogen verwelkomen en met haar een creatieve en mooie samenwerking neer te mogen zetten.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed