Onder de droogkap: Loes van Totally Good Looking

Onder de droogkap: Loes van Totally Good Looking

Onder de droogkap. Het moment om even een gesprek aan te knopen, rustig te lezen in je favoriete tijdschrift of op je telefoon de laatste nieuwtjes te lezen. Voor ons een mooi moment om een kapperszaak uit te lichten in ‘Onder de droogkap’. Vandaag is Loes aan de beurt van Totally Good Looking.

Kun je iets kort vertellen over jouw kapperszaak?

“Ik heb een salon gespecialiseerd in het zetten van haarverlengingen. Ik heb de zaak nu 15 jaar en in die jaren heb ik diverse andere behandelingen aangeboden in de zaak, maar mijn basis blijft altijd de verlengingen. De interesse was er altijd al, en toen ik de kans kreeg om een leuk pand te huren ben ik ervoor gegaan. Nooit spijt gehad! 

Ik ben 2 jaar geleden naar mijn huidige pand verhuisd in hartje centrum van Hengelo. De bedoeling met dit pand is dat we uitbreiden naar meerdere collega’s, om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden. Mijn zus zit samen met mij in het pand, met haar zaak Studio Slimshape, waar ze cavitatie aanbiedt. Ik hoop op nog meer collega’s.”

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

“Het allerleukste is om mensen blij te maken. Of het nu dames zijn met heel weinig haar waar ze ongelukkig door zijn, of jonge meiden die heel graag heel lang haar willen. Ze gaan allemaal blij weg!”

Waar ben je het meest trots op?

“Ik ben trots op alles wat ik in 15 jaar bereikt heb. Mijn klantenbestand is heel divers, uit heel Nederland. Daarom ben ik een begrip in het vak, en daar ben ik zeker trots op.”

Wat is jouw toekomstvisie? Waar wil je naartoe groeien met je zaak?

“Mijn visie is om lekker zo te blijven werken en de salon uit te breiden met meer collega’s, zodat we nog meer kunnen bieden.”

Wat staat er nog op je wensenlijstje? Wat zou je graag nog willen aanschaffen voor je bedrijf of welke opleiding zou je graag nog willen doen?

“Op de lange termijn zou ik een trainingscentrum voor het plaatsen van een haarverlenging willen worden. Pruiken trekken mij ook aan, zeker het maken ervan. Dus ik zit toch nog steeds te denken om hier iets mee te gaan doen.”

Wie vind jij zelf inspirerend in de industrie en volg je dan ook op de voet?

“Ik ga uit van mijn eigen kracht, dus ik volg niemand specifiek uit mijn vakgebied. Ik zorg dat ik alles globaal volg en ik ben altijd geïnteresseerd wat er nieuw op de markt komt.”

Wil jij ook meedoen aan de maandelijkse rubriek ‘Onder de droogkap’? Stuur een e-mail naar contact@tophair.nl en wij nemen contact met je op!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed