L’ANZA wint prestigieuze persprijs voor beste haarsalonbehandeling

L’ANZA wint prestigieuze persprijs voor beste haarsalonbehandeling

Zelfs extreem beschadigd haar wordt weer gezond!

Op maandagavond 15 april 2019 zijn voor de 34e keer de beste cosmeticaproduct introducties van het afgelopen jaar beloond met een
award. Dit jaar in een geheel nieuw jasje, want voorheen de Astir Award
geheten, heet de enige Nederlandse prijs van vakjournalisten voor de
beste cosmeticaproducten nu: Dutch Beauty Award. Een record aantal
inzendingen, ruim 180, werden door de Experts of Beauty beoordeeld op inhoud, uitstraling en prijs. Olcay Gulsen presenteerde de feestelijke
uitreiking en reikte de felbegeerde awards uit aan de winnaars in het Compagnietheater te Amsterdam.

De vakjury
De Experts of Beauty bestaan uit beautyjournalisten, beautybloggers en -vloggers. Door de variatie aan media waarvoor deze experts zich inzetten, zijn de awards actueler dan ooit. Het is tevens de enige prijs in Nederland voor cosmeticaproducten en een Beauty van het jaar die
worden gekozen door een in cosmetica gespecialiseerde vakjury. Een Dutch Beauty Award, toegekend door deze deskundige vakjury, kun je daarom met recht prestigieus noemen!

Juryrapport
L’ANZA is een echte pionier in het haarherstel. Als je haar ‘in nood is’, is deze ’reparatiebehandeling’ dan ook een echte aanrader. Hun 2-stappen herstelsysteem zorgt ervoor dat extreem beschadigd haar weer gezond, glanzend en veerkrachtig wordt. Dankzij de meest exclusieve en vooral
effectieve ingrediënten, die aantoonbaar werkzaam zijn. Zacht & glad met veerkracht & volume. Dat maakt de behandeling zo bijzonder. Een aantal juryleden oordeelden: ‘Mijn haar is weer levendig en voller. Fijn verwenmoment. Het was heerlijk! En mijn haar zat die week ECHT beter.
Blij dat ik meteen goede selfies heb gemaakt.’ L’ANZA is daarom door de juryleden gekozen tot beste haarsalon behandeling van het jaar!
Professionele haarherstel salonservice
Wat te doen met extreem beschadigd haar? De schaar erin? Nee! L’ANZA heeft een twee stappen-systeem ontwikkeld dat uw haar prachtig herstelt. Met de nieuwe Emergency Service van Keratin Healing Oil wordt het weer sterk, glanzend en veerkrachtig. Vraag uw kapper naar deze unieke ‘reparatieservice’!
Als u denkt dat niets uw haar meer kan redden, dan wordt het tijd voor een afspraak bij uw L’ANZA-kapper. Vraag naar de Emergency Service Professional en laat u verrassen door het ongeëvenaarde resultaat. De service werkt in twee stappen:

Part A. Uw haar wordt gewassen en behandeld met Thermal Therapy. De kracht van deze opbouwende therapie zit ‘m in zijn zelf construerende peptiden. Die maken een driedimensionaal frame in de beschadigde gedeeltes van uw haar. Warmte is hierbij essentieel. Terwijl u vervolgens
heerlijk kunt relaxen onder de droogkap, doet de kuur z’n werk. Na 10 minuten wordt uw haar uitgespoeld. Het voelt nu al sterk aan!
Part B. Nu is het tijd voor de tweede stap: Cream Cure. De componenten van deze kuur – de nieuwste generatie Keratine & Phytho IV Complex – hechten zich aan de zojuist gebouwde frames. Ze brengen de anatomie van uw haar weer terug in zijn originele staat. Het resultaat:
mooi glanzend, veerkrachtig en glad haar. U kunt het stylen zoals u wilt.

Keratin Healing Oil Collection: Health, Beauty & Luxury in één
De meest exclusieve en vooral effectieve ingrediënten, die aantoonbaar werkzaam zijn – dát is wat de Keratin Healing Oil Collection zo bijzonder maakt. Deze noviteit van L’ANZA combineert twee ogenschijnlijke tegenstrijdigheden: ‘zacht & glad’ met ‘veerkracht & volume’. Uniek in de
wereld van haarverzorging. Probeer ook de andere producten uit deze exclusieve lijn en ontdek het weldadige gevoel van Health, Beauty & Luxury.

Phyto IV Complex
L’ANZA’s Phyto IV Complex is een buitengewone mix van Abyssinian Flower Oil, Coffee Seed Oil, Acai Fruit Oil, Babassu Kernel Oil. Deze ingrediënten hydrateren, voeden, beschermen én herstellen extreem beschadigd en gestrest haar.

L’ANZA Keratin Healing Oil Emergency Service Professional is een professionele service en verkrijgbaar bij de betere salons. Bel voor het dichtstbijzijnde adres met L’ANZA Benelux: 055-543 11 11.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed