MaisonPR vertegenwoordigt ghd vanaf heden

MaisonPR vertegenwoordigt ghd vanaf heden

Het cultmerk op het gebied van haartools, ghd, verandert sinds 2001 levens met de power van een GOOD HAIR DAY. Wereldleider op het gebied van innovatieve haartools en dé favoriet van hairstylisten en celebrities. De stijltangen, föhns en krultangen met 185 °C technologie zorgen voor de beste professionele resultaten zonder je haar aan te tasten. De producten van ghd zijn beschikbaar voor consumenten (in premium salons, warenhuizen en online). Dankzij hun R&D-centrum in Cambridge worden al hun tools getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de professionele normen.

Dit jaar viert ghd 20 jaar ondersteuning van goede doelen gericht op borstkanker met de jaarlijkse pink campagne. Ruim 23 miljoen dollar is er opgehaald voor borstkankerorganisaties wereldwijd. Vol trots komen zij dit jaar voor het derde jaar in actie voor Pink Ribbon. ghd doneert €10,- per verkocht product uit de pink collectie. Deze collectie is vanaf heden verkrijgbaar via de Bijenkorf.

Maak kennis met ghd flight+, de nieuwe en verbeterde ultieme föhn in reisformaat, compleet met reisetui. Klein maar krachtig en reisvriendelijk, want de föhn is opvouwbaar. Hij vermindert pluizig haar zodat je haar er altijd en overal glad en glanzend uitziet.

De nieuwe ghd duet style is de nieuwste revolutie in beauty-tech. Het is de allereerst 2-in-1 heteluchtstyler die het haar omtovert van nat tot gestyled, zonder haarbeschadiging. Dankzij het unieke ghd-stylingcompartiment met een innovatieve interne aerodynamica en vier slimme verwarmingsplaten op lage temperatuur, kan je met de ghd duet style het haar tegelijkertijd drogen en stylen, voor een snellere styling en een superieur resultaat. De nieuwe duet styler is verkrijgbaar voor €399,- bij de Bijenkorf.

Prijs en verkrijgbaarheid

De styling tools en producten van ghd zijn verkrijgbaar in geselecteerde salons, de Bijenkorf en online bij geselecteerde webshops en via www.ghdhair.com/nl.

 

Pink collectie – limited edition
Platinum+ inclusief een soft touch opbergetui
Unplugged inclusief een soft touch opbergetui
Gold inclusief een soft touch opbergetui
Glide inclusief een soft touch opbergetui
Helios inclusief een soft touch opbergetui
Flight+
Duet 2-in-1 hot air styler
€ 309,-
€ 345,-
€ 239,-
€ 189,-
€ 219,-
€ 99,-
€ 399,-
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed