De Top Hair Metamorfose wedstrijd is AFGELAST.

De Top Hair Metamorfose wedstrijd is AFGELAST.

Het was al min of meer te  verwachten dat doorgang van deze wedstrijd niet makkelijk en eenvoudig zou zijn. Er is gekeken naar diverse mogelijkheden, maar geen gaf het goede gevoel recht te doen aan de deelnemers van de wedstrijd.  De uitreiking is altijd gedaan op de Hair X Perience en deze beurs komt dit jaar niet meer. Dit zou de derde editie zijn. De vorige twee edities waren zeer succesvol. De laatste editie had zelfs 34 inschrijvingen.

Het kan helaas niet anders volgens de wedstrijdleiding (Roza en Rene). Het niet mogen knippen, de verplaatsing van de beurs, de veiligheid van de kappers, dit alles maakt het bijna onmogelijk om tot een leuke en goede wedstrijd te komen. Wij betreuren dit te zeerste maar alle factoren in ogenschouw genomen is dit een logische beslissing. Wij slaan “gewoon” een jaar over om volgend jaar het weer in de oude vertrouwde vorm weer te doen.

Bewaar je ideeën en dingen tot volgend jaar of stuur ze toch op, dan worden ze gepubliceerd in een eerst komende Top Hair.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed