Denk in mogelijkheden en ga voor jouw droomsalon!

Denk in mogelijkheden en ga voor jouw droomsalon!

Het einde van het jaar nadert. Wederom een gek jaar met alles wat er op dit moment in de wereld gebeurt. Het jaar is weer omgevlogen als je het mij vraagt. Ben je trots op wat je afgelopen jaar (ondanks wellicht beperkingen buiten jouw invloed) hebt neergezet? Super!

Maar grote kans dat jij nog hele mooie dromen hebt die je zou willen bereiken met jouw bedrijf. Denk jij bijvoorbeeld aan: een nieuw concept lanceren, meer winst en minder werken, overstappen op een nieuw merk, jezelf specialiseren of meer doen waar je blij van wordt? Hoe zou het zijn als je dit over een tijdje bereikt zou hebben? Geweldig toch?! Denk in mogelijkheden in plaats van beperkingen en ga ervoor!

Laat je bijvoorbeeld niet afremmen door je te meten aan salons in de buurt, of doordat je bang bent dat je klanten zou verliezen als je een nieuwe richting in slaat, andere prijzen gaat vragen of andere behandelingen gaat aanbieden. Of door de mensen in je omgeving die alleen maar beren op de weg zien. Zorg er uiteraard voor dat je de risico’s goed in kaart brengt, maar ik zie helaas vaak gebeuren dat salon ondernemers zichzelf te veel laten afremmen.

Als jij ergens heel erg het verlangen hebt jouw droomsalon te realiseren, dan móet het lukken! Bijna niets is onmogelijk! Je moet er alleen wel zelf in geloven, én de juiste stappen zetten, dat is echt héél belangrijk! Maar het fijne is: je hoeft het niet alleen te doen. De juiste mensen om je heen verzamelen gaat jou heel erg helpen.

Voel jij nu diep vanbinnen dat 2022 het jaar gaat worden dat jij jouw droomsalon gaat realiseren? En ben jij je er al van bewust dat je het niet alleen hoeft te doen?

Laten we onderzoeken of jouw ambities matchen met mijn werkwijze, en wie weet kan ik jou helpen om in 2022 jouw nXt level te bereiken! Benieuwd? Laat het me weten via Instagram of Facebook, en we plannen een gratis en vrijblijvende kennismaking in.

Heel veel succes met de kerstdrukte, jullie zorgen er weer voor dat iedereen met mooi haar aan het kerstdiner zit, en vergeet zelf ook niet te genieten van de feestdagen!

Liefs, Charlotte

Charlotte Somers

Charlotte Somers is dé business- & marketingcoach voor salons. Door haar ondernemers- en marketingkennis te combineren met haar praktijkervaring in de salon weet ze precies wat nodig is en helpt ze salons hun nXt level te bereiken!

Meer weten? Kijk op: www.nxtlevelsalon.nl

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed