WELLA TRENDVISION WINNAAR FELICIA KAPPEN NIEUWE ELLEURE EDUCATOR

WELLA TRENDVISION WINNAAR FELICIA KAPPEN NIEUWE ELLEURE EDUCATOR

Het professionele kappersmerk Elleure maakt met trots bekend dat het een samenwerking is aangegaan met Wella Trendvision 2020 Gold Winner en colour specialist Felicia Kappen. Elleure en Felicia hebben elkaar gevonden in de passie voor het creëren van prachtige kleuringen en kapsels.
In een tijd waarin kappers helaas gedwongen thuis zitten en hun vak niet kunnen uitoefenen, vindt Elleure het belangrijk om kappers wel de mogelijkheid te bieden om zichzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Daarom heeft het nieuwe fashionable haarkleuringsmerk de handen ineen geslagen met Felicia.


Passie en ervaring komen samen
Felicia Kappen is een vakkundige freelance hairstylist/colourist en is daarnaast ook ervaren in het verzorgen van educatie. Technical Product Director van Elleure Annelien Dijkman is dan ook enthousiast over de samenwerking: “Met Felicia komt een overvloed aan kennis en ervaring mee. Haar passie en visie over de kapperswereld sluiten goed aan bij die van Elleure. We hebben elkaar dan ook gevonden in deze samenwerking!”


Trainingen en online educatie
Felicia gaat het komende jaar trainingen verzorgen voor Elleure. Dit varieert van trainingen over de basis, tot gespecialiseerde trainingen in bepaalde kleurtechnieken. Elleure heeft reeds een ruim aanbod met online educatie, maar vanwege de huidige situatie zullen er met Felicia nog meer online tutorials toegevoegd worden. Zo kunnen professionals ook in de lockdown zichzelf blijven ontwikkelen.


Met de producten van Elleure kan iedere kapper zijn of haar creativiteit ontplooien en zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat is ideaal voor de kapper die graag zelf wil experimenteren, maar natuurlijk biedt het merk ook educatie aan om haar klanten te ondersteunen. Je bent immers nooit uitgeleerd.


Maak gratis en vrijblijvend kennis met Elleure
Elleure heeft momenteel een speciale actie voor professionals. Zij kunnen gratis en vrijblijvend een Elleure testpakket aanvragen, zodat zij het merk kunnen uitproberen.


Hiermee wil Elleure een toegankelijke manier bieden om kappers kennis te laten maken met haar haarkleuringen. Dit pakket is aan te vragen op www.Elleure.nl.

Over Elleure
Elleure is een haarkleuringsmerk en biedt een basisassortiment aan van 62 kleuren waarmee alle mogelijke kleurcombinaties te zetten zijn. De Teinture lijn is een veganistische haarkleuring die het haar niet alleen een prachtige kleur geeft, maar ook het haar intensief verzorgt tijdens het kleurproces. Snel en gemakkelijk besteld, geen verplichte aanschaf van producten, maar wel interessant geprijsde producten en startpakketten.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed