GHD Limited Collection voor Pink Ribbon Nederland

GHD Limited Collection voor Pink Ribbon Nederland

Al 18 jaar steunen wij vanuit ghd wereldwijd goede doelen die zich inzetten voor de strijd tegen borstkanker en realiseerde wij een totale opbrengst van 22 miljoen. De afgelopen twee jaar maakten we het onze missie om jonge vrouwen over de hele wereld aan te zetten tot het regelmatig controleren van hun borsten.

Check jezelf. Iedere maand

Waarom dit belangrijk is? Omdat alleen al in Engeland, 40% van alle vrouwen in de leeftijd van 18-24 jaar hun borsten niet regelmatig* controleert.

Twee uiterlijke kenmerken die voor veel vrouwen bepalend zijn in hoe ze zichzelf zien – hun borsten en hun haar – kunnen door borstkanker verdwijnen. Voortbordurend op de succesvolle campagne van 2021, zijn de 2022 limited-edition styling tools daarom wederom voorzien van de boodschap TAKE CONTROL NOW. Hiermee willen wij vrouwen regelmatig stimuleren om hun borsten aan te raken en te controleren op tekenen van borstkanker.

2,3 miljoen vrouwen wereldwijd krijgen ieder jaar de diagnose borstkanker

 

EEN GELUKKIG LICHAAM EN BREAST POSITIVITY

is de kernboodschap van onze borstkanker bewustwordingscampagne. Het hebben van vertrouwen om de o, zo belangrijke zelfcontrole zo vroeg mogelijk uit te voeren zal het verschil maken. Vrouwen die zich ongemakkelijk voelen of zich schamen zullen minder snel zichzelf controleren en kunnen het bezoek aan hun arts uitstellen als ze een nieuwe of ongewone verandering opmerken.**

Heb jij grote, parmantige, hangende, kleine, twee of misschien wel geen borsten? Het maakt niets uit. Controleren moet. Vrouwen dienen met elkaar in gesprek gaan over de gezondheid van hun borsten en niet over hun cupmaat of vorm. Voel je trots en leer hoe zelfonderzoek doet. IEDERE.MAAND.

Ontdek hoe je je borsten het beste kunt onderzoeken op ghdhair.com en ghd YouTube.

€ 10 van iedere verkochte styler en € 5 van iedere verkochte ghd helios of ghd glide gaat naar Pink Ribbon Nederland.

GHD

#ghdpink #takecontrolnow

De collectie bestaat uit de ghd heliosTM professional föhn, de bekroonde ghd platinum+TM styler, ghd gold® styler en voor de allereerste keer onze limited edition glide hot brush.

Bij iedere aankoop van onze limited edition pink stylers of hot brushes ontvang je tevens een zachte etui met ritssluiting. De stralend roze ghd limited edition Pink 2022 collectie is zo ontworpen dat iedere keer als jij je haar stylet je tegelijkertijd een reminder krijgt om regelmatig je borsten te onderzoeken. Take Control Now. En check je borsten.

€ 10 van iedere verkochte styler en € 5 van iedere verkochte ghd helios of ghd glide gaat naar Pink Ribbon Nederland.

#ghdpink #takecontrolnow

Alle stylingtools en producten zijn verkrijgbaar in de beste salons en via www.debijenkorf.nl. Voor de salon finder kijk op www.ghdhair.com/nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed