Beyond Hair Expectations – een documentaire van Great Lenghts

Beyond Hair Expectations – een documentaire van Great Lenghts

Great Lengths heeft een boeiende documentaire gelanceerd genaamd “Beyond Hair Expectations”. Het onthult de wereld van haarextensies. Het maakt deel uit van twee documentaireseries – Vision 2045 van The Economist en Innovation and Disruption Leaders van CBS News.

De documentaire “Beyond Hair Expectations” van Great Lengths vertelt het verhaal van het familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar uitmuntendheid definieert in de wereld van haarextensies. In de 9 minuten durende film leren kijkers meer over het productieproces. Dit omvat het vinden van het haar en hoe het bedrijf zijn prestigieuze B-Corp-certificering heeft behaald.

Ook zijn er inzichten van de salonpartners en ambassadeurs van het merk, waaronder James Henderson, eigenaar van de bekroonde M Hair Extensions in Nottingham, en de wereldwijde ambassadeur van Little Princess Trust van Great Lengths.

De documentaire bevat speciaal gemaakt beeldmateriaal en een reeks korte interviews. Deze bieden inzicht in zowel de haarextensie-industrie als het werk dat Great Lengths verricht. Met name de focus van “Beyond Hair Expectations” ligt op het duurzame en innovatieve productieproces van het merk, evenals de belangrijkste ethische waarden van het bedrijf.

https://www.youtube.com/watch?v=IvAOTlTaI1g&t=1s

De documentaire is beschikbaar op economist.com en cbsnews.com. Het maakt deel uit van de documentaireserie gelanceerd door TBD Media Group: Vision 2045 en Innovation and Disruption Leaders.

Je kunt het ook HIER bekijken.

VISION 2045 Beyond Hair Expectations

De rol van bedrijven bij het aanpakken van klimaatverandering staat centraal in Vision 2045. Ontworpen om bedrijven en mensen te inspireren om gezamenlijke actie te ondernemen voor een betere toekomst, benadrukt de campagne de enorme taak waar de mensheid voor staat, en benadrukt het ook de impact die ambitieuze zakelijke leiders kunnen hebben bij het aangaan van deze uitdagingen.

Innovatie en disruptieve leiders

Breek met het huidige status quo om de beslissingen van morgen te verbeteren. De turbulentie van de afgelopen tijd heeft de markt gedwongen om steeds meer wendbaarheid aan te nemen om dynamiek in de wereldhandel mogelijk te maken. Deze serie toont de leiders en bedrijven die zich hebben aangepast en gemoderniseerd om te reageren op de huidige instabiliteit.

Over Great Lenghts

Great Lengths is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige haarextensies. Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Italië en heeft sindsdien een wereldwijde reputatie opgebouwd als toonaangevende leverancier van kwalitatieve haarverlengingen.

Great Lengths onderscheidt zich door het gebruik van 100% echt menselijk haar van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werkt samen met ethische bronnen om haar te verkrijgen van donoren over de hele wereld. Het haar wordt zorgvuldig geselecteerd en ondergaat een rigoureus proces om ervoor te zorgen dat het natuurlijke uiterlijk en de kwaliteit behouden blijven.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed