WINNER WORLDWIDE HAIRDRESSERS AWARD’22 – Juliette den Ouden

WINNER WORLDWIDE HAIRDRESSERS AWARD’22 – Juliette den Ouden

HAIRDRESSER OF THE YEAR 2020-21 WINS THE BIG SHOT HAIR AWARD,22 WORLDWIDE!

Juliette den Ouden, International hair & Make-up artist en oprichter van JDO Salon won vorig jaar de titel Hairdresser of the Year vorig jaar en afgelopen zondag won ze de Bigshot Hair awards wereldwijd!!! ONESHOT AWARD is ‘s werelds grootste kapperswedstrijd waar alle grote kapperssterren aan deelnemen. De prijsuitreiking vond plaats op zondag 14-08 in Orlando, Florida tijdens de BTC Hairdressers Show.

Juliette had maar liefst 6 nominaties en nam de 1e prijs mee naar huis in de categorie Haircut shot of the jaar categorie! Dit jaar waren er meer dan 300.000 inzendingen uit 80 landen. Met deze prijs vertegenwoordigt zij Nederland met haar 1e plaats!


Waar komt de Inspiratie vandaan?

Juliette en haar team werken veel in Afrika voor fotoshoots en in Kenia is er een heel
prachtig idyllisch eiland genaamd Lamu. Een eiland waar geen auto’s kunnen komen en alles per boot, te voet of per ezel gaat. Juliette was een keer op een dhowboat geweest wat ze wist! Hier wilde ze haar kappersshoot doen. Dit is een hele uitdaging omdat er veel wind staat op een dhowboat, maar Juliette is zo eigenwijs dat ze haar droom ging waarmaken!

Foto credit:
Hair & Make-up: Juliette den Ouden
Fotografie: Michelle van Dijk
Retouche: Zilla van der Born
Styling: Anat Dychtwald
Model: Akidoro

MEER OVER JULIETTE
Juliette den Ouden: Internationaal Hair en Make-up Artist en oprichter van JDO Group, een innovatief creatief platform in de Hair, Beauty & Fashion industrie. JDO Group bestaat uit verschillende divisies: JDO Academy, JDO Salon en JDO Management.

Juliëtte reist voor haar passie de hele wereld over en werkt achter de schermen bij gerenommeerde shoots voor bekende merken, magazines en celebrities. Met meer dan 20 jaar ervaring is Juliëtte een bekend persoon in de beauty- en mode-industrie. Ze is ambassadrice voor Denman brushes en trendontwikkelaar voor diverse merken en meervoudig Award winnaar als Hair & Make-up Artist.

Onlangs won ze de titel Hairdresser of the year bij de Coiffure Award 2020-21 en werd
voorgeselecteerd als internationale Hairdresser of the year op de IH Awards (de Oscar onder kappers). In 2014 stond ze in de top 10 van beste Make-up artist ter wereld en in 2022 won ze de derde plaats bij de AIPP Award wereldwijd.

Juliette zet zich in voor goede doelen, ze is ambassadeur van Hairdressers Without Borders en ze heeft een eigen stichting die projecten ondersteunt voor mensen met albinisme in Tanzania.

Bij JDO Salon in Amsterdam werkt Juliette samen met een hecht team van gepassioneerde
hairstylisten. Je kunt hier terecht om je haar te laten doen of voor een moment voor jezelf. JDO Academy is een academie waar mensen worden opgeleid tot hair en make-up artist, ze organiseren ook internationale salonopleidingen in Make-up en Hairstyling, zoals masterclasses. JDO Management is een agentschap voor creatieve kunstenaars zoals fotografen, videografen, etc. en verzorgt nationale en internationale productie.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed