Sonya Bloemhard lanceert HairColorKitchen

Sonya Bloemhard lanceert HairColorKitchen

Sonya Bloemhard heeft onlangs de deuren geopend van haar kleur atelier HairColorKitchen. Ze biedt er kleurtrainingen op maat aan alle kappers die een passie hebben voor kleur en hier nog beter in willen worden. Het doel van één-op-één dag trainingen is om de kunstenaar in de kapper, de creatieve geest, extra te prikkelen.

Sonya: “Er is een behoefte aan personal trainingen op maat. Sommige kappers hebben een ontzettende faalangst en vinden het heel fijn om klein te trainen. De anderen willen zich verdiepen en verder ontwikkelen. Als personal trainer kan ik alle aandacht geven die nodig is om het doel te bereiken: een nog betere versie van jezelf worden.”

Foto Brenda de Vries
Foto: Brenda de Vries

Het echt goed kleuren van haar is veel meer dan alleen een kleur goed aanbrengen. Je moet niet alleen weten wie er in jouw stoel zit, wat voor type het is, maar ook alles weten over de technieken die je kunt gebruiken. En dat aangevuld met een stukje lef om ‘buiten de lijntjes te durven kleuren’, jouw eigen signatuur als kapper, zorgt ervoor dat je je kunt onderscheiden als kleurspecialist.

“Kleur is mijn wereld en díe wereld wil ik graag delen. Als personal trainer kan ik alle aandacht geven die nodig is om het doel te bereiken: een nog betere versie van jezelf worden”

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed