Finnley’s lanceert de Organic Twist Collection

Finnley’s lanceert de Organic Twist Collection

Ervaar een luxe behandeling, met natuurlijke ingrediënten die samengebracht worden tot een optimale haarverzorging en wellness beleving voor ieder haartype, wens en style. Luxe, elegantie, wellness & natuur komen samen in de Organic Twist Collection: een haarverzorgingslijn met een unieke mix van natuurlijke ingrediënten en exclusieve geuren, gestyled in een luxe verpakking met een elegante twist.

Resultaat, kwaliteit, innovatie, uitstraling en vooral de mening van de kapper zijn basiselementen waar Finnley’s voor staat. Duurzaamheid is het vijfde element waar Finnley’s meer aandacht aan besteedt. Want terwijl we innovatieve haarverzorging ontwikkelen, is Finnley’s ervan overtuigd dat we ook een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. En dat doen we met de Organic Twist Collection.

De Organic Twist Collection is verkrijgbaar vanaf april 2021.

Duurzaamheid

We hebben gekeken naar hoe we onze Co2-footprint konden verminderen en met die gedachte is ervoor gekozen niet in Europa te produceren maar de Organic Twist Collection in Nederland te produceren. Hierdoor vermindert automatisch de Co2 uitstoot doordat transporten bespaard blijven. De verpakkingen van de Organic Twist Collection zijn niet alleen luxueus en elegant, maar ook voorzien van het PET 1 recyclebaar logo, wat betekent dat ze van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Ook de inhoud van de fles wordt gekenmerkt door een zorgvuldige samenstelling van natuurlijk ingrediënten als
baobab, granaatappel, sojaextracten, rijstextracten, jojoba olie en quinoa. Ieder ingrediënt bevat unieke eigenschappen die passen bij de verschillende haartypes en richten zich vooral op het herstel, verzorging en versterken van de positieve eigenschappen van het haartype. Of het nu stijl, fijn, weerbarstig of krullend haar is; met de Organic Twist Collection zijn er passende producten voor gezond en verzorgd haar.

Partner van de kapper en de natuur

Tijdens de zoektocht naar de juiste ingrediënten en hun werkingen kregen we steeds meer informatie over hoe belangrijk duurzaamheid is en dat ontbossingen -die dagelijks plaatsvinden- een grote bedreiging zijn voor verschillende diersoorten, flora, de leefomgeving, lokale samenleving en het klimaat. De samenwerking tussen Finnley’s en Trees For All bestaat uit het steunen van (inter)nationale projecten door het jaarlijks doneren van bomen. Wat bijzonder is aan de samenwerking met Trees for All is dat je
met de bijdrage van Finnley’s niet alleen maar een boom doneert en meehelpt aan (her)bebossing, maar ook steunt in educatie. De lokale bevolking- bij internationale projecten- wordt namelijk opgeleid zodat ze de geplante bomen kunnen onderhouden en kweken en hierdoor kunnen voorzien in hun eigen inkomen. Namens elke salon, die met de Organic Twist Collection gaat werken, doneert Finnley’s een boom die in Kibale National Park in Oeganda wordt geplant of bij één van de Nederlandse projecten van Trees for All. Daarnaast ontvangt de salon ook een officieel certificaat van donatie – waarmee de salon aantoont dat zij bijdragen aan een duurzaam project dat door Finnley’s wordt gesteund. Op deze manier draagt Finnley’s met haar ambassadeurs bij aan een betere wereld voor zowel dieren, natuur als mensen.

Vibrant Color Family

De Vibrant Color Family is speciaal voor gekleurd haar. Bevat Quinoa extract, een natuurlijk uv-filter en Panthenol repareert beschadigingen in het haar en de haarkleur blijft daardoor langer behouden, de conditie van het haar wordt verbeterd, het haar krijgt een intense glans en is beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals zonnestralen en
voorkomt daardoor vervaging van de haarkleur. De family bestaat uit een Hair Bath, Treatment en Leave-in Milk.

Heal & Hydrate Repair Family

De Heal & Hydrate Repair Family is speciaal ontwikkeld voor (extreem) beschadigd of droog haar. De unieke mix van keratine aminozuren en soja extracten, in de Heal & Hydrate Repair Family, zorgt ervoor dat droog of beschadigd haar weer haar jeugdigheid, glans, levendigheid terug krijgt. Een optimale wellness, verzorging en luxe beleving met als resultaat gezond haar. De family bestaat uit een Hair Bath, Treatment, Spray Serum.

 

Light Weight & Volumizing Family

De Light Weight & Volumizing Family is speciaal ontwikkeld voor fijn en/of futloos haar. De bijzondere mix van jojoba olie en rijstextract zorgt ervoor dat het haar weer body, veerkracht en volume krijgt. De ingrediënten kunnen diep het haar binnendringen, zonder te verzwaren, waardoor het haar voller oogt en aanvoelt. De family bestaat uit een Hair Bath, Treatment, Leave-in Treatment.

 

Curl Greatness & Care Family

De Curl Greatness & Care Family is speciaal ontwikkeld voor krullend haar en is CG-proof. Baobab en granaatappel zorgen voor een unieke samenstelling van ingrediënten die herstellende, vocht-inbrengende en versterkende eigenschappen combineren voor een soepele krul. De vocht- en keratinebalans van krullend haar wordt
hersteld en het haar krijgt weer glans en veerkracht zonder het haar te verzwaren. Alle producten binnen deze family zijn CG-proof volgens
de CG methode. De family bestaat uit een Hair Bath, Treatment, Leave-in, Curl Cream, Gel en Spray Serum.

Exclusiviteit voor kappers

Exclusiviteit voor kappers betekent ook echt blijvend exclusief voor kappers. Deze afspraak wordt ondertekend door Finnley’s en zijn ambassadeurs middels een samenwerkingsovereenkomst. Finnley’s producten zijn exclusief bij de Finnley’s kapper te koop en worden niet online aangeboden, ook hierop zijn strikte afspraken gemaakt, omdat wij als merk de exclusiviteit willen waarborgen en professionele producten alleen met juist advies kunnen worden aangeschaft. De ambassadeurs wordt een assortiment aangeboden die zowel passend is op technisch, economisch als professioneel vlak en zorgt voor een succesvolle, groeiende en creatieve samenwerking.

Over Finnley’s Haircosmetics

Finnley’s Haircosmetics is een Nederlands haarverzorgingsmerk, dat sinds 1 april 2016 exclusief voor de kapper verkrijgbaar is en inmiddels in 11 landen geleverd wordt. Met meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak weet het merk precies hoe zij professionals moeten ondersteunen en welke producten er nodig zijn om gezond, glanzend en fantastisch haar te creëren. Finnley’s biedt naast verzorgings-, styling- en kleurproducten ook professionele ondersteuning.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed