The ELUMENATION campaign 2019

The ELUMENATION campaign 2019

Stel je de meest verbluffende kleuren voor die je kunt bedenken en laat ze schitteren! Dit is ELUMENATION, een compleet nieuw universum van ongelofelijke kleuren, reflecties en briljante glans. In 2019 legt Goldwell de focus op zijn belangrijkste kracht: kleur! Met ELUMENATION viert het merk zijn uitzonderlijke expertise in kleur. Laten we van 2019 het meest kleurrijke jaar ooit maken!

Het levendigste rood, diepste blauw, friste groen en vurigste oranje: Imagine Color & Elumenate it! Bedenk kleur, laat het sprankelen en geef je creativiteit glans! Ontdek ELUMENATION – een fantastisch universum vol ongelofelijke reflecties van briljant licht dat nieuwe mogelijkheden opent voor uitzonderlijke kleurservices. ELUMENATION is de kunst van het toevoegen van buitengewone briljantie en glans aan elke kleur. Het is het resultaat van meer dan twee decennia research en ontwikkeling in innovatie met directe kleurstoffen. Met deze ultieme creatieve tool voor kleurexperts verandert Goldwell voorgoed de manier waarop kleur wordt gezien! Er zijn drie manieren om alle creatieve mogelijkheden van ELUMENATION te onthullen en de complete veelzijdigheid ervan te ontdekken: met Elumen, @PurePigments en Topchic en Colorance @Elumenated. Met deze series kunnen stylisten elke kleurbehandeling veranderen in een briljante service: de meest pure, meest individuele en meest makkelijke weg naar ELUMINATION. Om maximaal glanzende resultaten te creëren, kunnen ze de kleuren mixen en matchen zoals dat het beste past bij hun klanten.

Vier nieuwe nuances
Ontdek de nieuwe nuance @Pure Pigments Cool Violet om elke look koeler te maken! Het werkt tegen ongewenste warmte in de kleur en voegt een rokerige zweem toe met een grijzige ondertoon. De drie nieuwe @Elumenated Metallics nuances Cool Bronze Elumenated Pearl Beige, Cool Copper Elumenated Pink en Steel Violet Elumenated Pink brengen het beste van twee werelden bij elkaar – ze bieden mooie, diepe en dekkende metallic kleuren, die zijn opgepept met een laag multiglans reflecties dankzij Goldwells unieke @Elumenated technology.

Zes nieuwe looks
Elumenated Hair Color is een nieuwe dimensie in creativiteit, mogelijk gemaakt door Goldwell als ware innovator in Direct Dye Haircolor Technology. Goldwell presenteert zes nieuwe looks en demonstreert hiermee de kunst om elke kleur uitzonderlijke briljantie en glans te geven. SHIMMERING BRONZE gecreëerd met Topchic @Elumenated Shades, GLOWING COPPER met Topchic @Elumenated Shades + @Pure Pigments, ROUGH ROSÉ met Colorance + @Pure Pigments, TAWNY BLONDE met Colorance + @Pure Pigments, SPARKLING BERRY met Topchic @Elumenated Shades + @Pure Pigments en OMBRÉ AZURE met Elumen.

ELUMENATION is een essentieel onderdeel van #GOLDWELLCOLORMANIA. De 2019 Masterbrand Campaign laat zien dat het leven kleurrijk moet zijn en niet alleen zwart en wit. Imagine color. And now let it glow!

ELUMENATION wordt geïntroduceerd in maart 2019.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed