GET THE LOOK: EXTENDED PONYTAIL

GET THE LOOK: EXTENDED PONYTAIL

“Ik ben verliefd op afwerkingen met een mix van texturen – de gladde kruin en het enorme volume van deze verlengde paardenstaart schreeuwt gewoon vreugde voor mij”, zegt Al Campbell, Sam Villa Ambassador en eigenaar van D Alexander Studios @al_alexander. Hij gebruikt een mix van Sam Villa-producten, Mizani-producten en extentions om deze gigantische staart te maken.

Gereedschap: Limited Edition Ruby Red Sam Villa Light Professional Ionic Föhn en Signature Series Sleekr® Professional stijltang, peddelborstel, staartkam, clips voor droge coupes, haarelastiekjes/grote elastieken, haarspelden.

Producten: Mizani HRM Humidity Resistant Mist Spray en Mizani HD Shyne.

Accessoires: 1-2 bundels van 14” getextureerde/krullende haarextensies.

  1. Begin met vers gewassen en geföhnd haar.
  2. Maak het haar glad met de Sleekr® en een staartkam.
  3. Verdeel het haar in 3 secties (1. rug/nek; 2. oor tot oor/midden/kroon; 3. voorkant)
  4. Gebruik een staartkam om het haar in het achterste gedeelte in een kleine paardenstaart te verzamelen en met één hand vast te houden. Spray Mizani HRM op het haar, föhn het in een richting en zet het droge model op zijn plaats voor de eerste paardenstaart.
  5. Herhaal stap 3 voor zowel het middelste als het voorste gedeelte. Droog ze om te mengen met het achterste gedeelte. Het resultaat zou drie overlappende paardenstaarten moeten zijn die de indruk wekken van één.
  6. Maak met losse haren van de pony een 3-strengs vlecht en zet vast met een elastiek.
  7. Bevestig het ene uiteinde van de bundels inslag in het uiteinde van de vlecht in de buurt van het elastiek met een speld (open uiteinde naar boven). Wikkel de inslag zeer strak rond de vlecht totdat deze de basis van de pony bereikt en zet vast met een pin (open uiteinde naar beneden).
  8. Neem een ​​draad van ongeveer 2,5 cm vanaf de basis van de pony en wikkel deze om de speld en het elastiek. Gebruik Mizani HRM en föhn om de schimmel op zijn plaats te drogen. Zet vast met pinnen als dat nodig is.

-meer-
Gebruik een Sam Villa Signature Series Paddle Brush om de pony te blenden en pluizen, beginnend bij de uiteinden en naar de basis toe werkend. Set met Mizani HRM.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed