Eurovision Songfestival door de ogen van hair guru Antonio Corral Calero

Eurovision Songfestival door de ogen van hair guru Antonio Corral Calero

Wij kregen van Moroccanoil de unieke kans om backstage te gaan bij het Eurovision Songfestival en een exclusief interview te doen met niemand minder dan Antonio Corral Calero. Antonio is de Global Creative Executive van Moroccanoil en een inspiratie voor alle haarstylisten en kappers wereldwijd. Hoe is het om op Eurovision te staan en te werken met een team aan de kapsels van de deelnemende landen?

In Ahoy in Rotterdam zijn er twee ‘Moroccanoil hair bubbles’ gerealiseerd waarbij de grootste wordt gebruikt om de deelnemende delegaties van het mooiste haar te voorzien. De andere bubble staat in het persgedeelte waar de interviews en de hair tutorials worden opgenomen. De grote bubble wordt de komende jaren nog veel gebruikt, want Moroccanoil heeft een tienjarig contract met Eurovision Song Contest als hoofdsponsor van het event. De bubble wordt op een slimme manier ingepakt zodat het eenvoudig elk jaar weer kan worden opgebouwd. 

Moroccanoil Hair Bubble Eurovision 2021
Foto door: jordybrada.com

Moroccanoil x Eurovision

Het grote team van Moroccanoil doet niet alleen het haar van de zingende deelnemers, ook van de delegaties die zij hebben meegenomen. Sommige landen hebben hun eigen haarstylistes meegenomen in verband met de veiligheid omtrent corona, maar het overgrote deel van de landen heeft het vertrouwen dat het team van Moroccanoil hen op hun mooiste kan maken voor de shows. 

De hele sfeer backstage bij Eurovision is ontzettend positief, enthousiast en energiek te noemen. Iedereen is vriendelijk, zegt je gedag en straalt positiviteit uit. Je kunt heel goed merken dat iedereen blij is om weer onder de mensen te zijn en te doen wat zij het liefste doen. 

“Eurovision is like New York Fashion Week on steroids” 

Antonio vertelt gepassioneerd over de sfeer rondom het Eurovision Songfestival en vergelijkt het met de ‘New York Fashion Week on steroids’. Waar je bij New York Fashion Week leeft naar de paar minuten of seconden van de show, gaat het bij Eurovision Songfestival de hele dag en de hele week door. Die hoge energie past goed bij Antonio en voor hem voelt het als een energieke en positieve omgeving waar hij alleen nog maar beter van wordt.

Check de video voor zijn favoriete kapsels van de kandidaten, zijn rol bij Moroccanoil en zijn mening over ons vakblad Top Hair.

 

Zoals je ziet was het een energiek en enthousiast interview! Wij hebben Antonio echt het hemd van het lijf gevraagd over bijvoorbeeld de haartrends die hij ziet voor aankomend jaar. Nieuwsgierig? Je leest een diepte interview met Antonio in de volgende editie van Top Hair! Neem hier een abonnement op de Top Hair en de volgende editie valt binnenkort bij jou op de mat.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed