STMNT & CREATORS bundelen hun krachten

STMNT & CREATORS bundelen hun krachten

STMNT – een merk in lifestyle haarverzorging en -styling – gaat verder dan het product. Wij respecteren echt vakmanschap en creatieve vaardigheid. Zo bieden we jou authentieke inspiratie om je te motiveren en nieuwe manieren aan te reiken om je statement te maken.

Voor ons kent creativiteit geen grenzen. Ongeacht de industrie heeft creativiteit een gemeenschappelijk thema; het gaat om het uitgroeien van traditionele manieren van denken en doen, het ontwikkelen van nieuwe en originele ideeën, het creëren van iets buitengewoons – allemaal om een statement te maken. Dit is precies waarom we samenwerken met artiesten uit verschillende industrieën en achtergronden.

De STMNT Artist Edition is een speciale collab met de gerespecteerde kunstenaar Defer (@deferk2s). De in L.A. gevestigde Defer – die al eerder samenwerkte met o.a. Nike en Beats by Dre – is sinds mid-jaren ’80 een integraal onderdeel van de Street Art Scene in Los Angeles. Speciaal voor deze collab heeft hij een uniek STMNT-kunstwerk ontwikkeld in zijn kenmerkende expressieve stijl. Dit design is terug te vinden op een Limited Edition van de STMNT All-in-One Cleanser (300ml) en merch materiaal. De dagelijkse go-to voor schoon haar, baard, lichaam, gezicht en handen met een premium geur van frisse citrus, lavendel en tonkaboon.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed