Goldwell werkt samen met Berlin, de nieuwe Netflix-serie

Goldwell werkt samen met Berlin, de nieuwe Netflix-serie

Nog maar een maand geleden is de nieuwe serie Berlin uitgekomen op Netflix, en het is over de hele wereld een groot succes. Goldwell heeft het genoegen gehad om met hen samen te werken en haar ervaring en advies in te brengen bij het creëren van de verschillende looks van de personages.

Isabel Auernheimer, hoofd hair styling bij de show, deelt haar ervaring met het onderhouden van de schitterende blonde tinten van Keila en Damian tijdens de hele shoot: “We vertrouwden op de krachtige Light Dimensions bleeklijn om de blonde looks van Keila en Damian te bereiken en neutraliseerden ongewenste oranje tinten tijdens de hele duur van de shoot. Voor het onderhoud thuis vertrouwden we op de ongelofelijke Dualsenses Color routine om de kleur in perfecte conditie te houden tijdens de shoot en de algemene gezondheid van hun haar te verbeteren.”

In het geval van Berlin, de ster van de serie, slaagden ze erin zijn haar te verjongen door de witte haren te vervagen en een vlekkeloze stijl te bereiken met behoud van de natuurlijkheid met Men Reshade. Daarnaast onderhield de hoofdpersoon zijn look thuis met de Dualsenses BondPro onderhoudsroutine.

Voor Inspecteur Murillo (Lissabon) werd Elumen aangebracht in een warmere tint om meerdere voordelen te bieden, zoals het gezicht van de actrice te verlichten, volume en body aan haar haar te geven en de haarvezel te herstellen. Al deze voordelen in één enkele stap.

Over Goldwell

Goldwell is een professioneel salonmerk van Kao Salon Division. De professionele haarproducten zijn erop gericht om de wensen van stylisten en hun klanten tot leven te brengen. Sinds 1948 staat Goldwell bekend om baanbrekende innovaties in de salonbranche met bekende submerken zoals: toonaangevende professionele kleurproducten Topchic, Colorance en Elumen; hoogwaardige verzorgings- en stylingproducten Dualsenses en StyleSign; en op technologie gebaseerde permanent- en textuurproducten. Goldwell’s complete portfolio, geavanceerde kappersopleiding en diepgaande expertise vormen samen een full-service merk dat aan alle wensen van kappers en klanten voldoet.

Bezoek de Goldwell website voor informatie: www.goldwell.com

Over Kao Salon Division

Kao Salon Division is onderdeel van de Skin Care en Hair Care Business van Kao Corporation en biedt professionele producten en diensten aan stylisten over de hele wereld. Kao Salon Division is toonaangevend op het gebied van haarverzorging en is de thuisbasis van de merken Goldwell, KERASILK, KMS, Oribe en Varis. De missie van Kao Salon Division is om het leven mooier te maken voor salons, stylisten en hun klanten door middel van partnerschap, toewijding aan duurzame praktijken, groei van salonbedrijven en een portfolio van geavanceerde diensten, innovatieve producten en inspirerende opleidingen. Kao Corporation creëert producten met een hoge toegevoegde waarde die het leven van consumenten over de hele wereld verrijken. Met de jaarlijkse Global Creative Awards, een unieke kans voor honderden stylisten om live hun volledige creativiteit te tonen zonder beperkingen, vertaalt Kao Salon Division de nieuwste trends in haar en mode om stylisten over de hele wereld te inspireren.

Bezoek de websites van Kao Salon Division en de Kao Group voor meer informatie: www.kaosalondivision.com, www.kao.com.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed