COIFFURE AWARD GALA OP 12 SEPTEMBER GAAT DOOR

COIFFURE AWARD GALA OP 12 SEPTEMBER GAAT DOOR

Al vanaf het voorjaar van 2020 hebben we reikhalzend uitgekeken naar de ontknoping van de 29ste editie van de Coiffure Award. Het gala, met de bekendmaking van de winnaars, zou initieel op zondag 19 april 2020 in Studio21 in Hilversum plaatsvinden. Na de moeilijke keuze te hebben gemaakt om het populaire gala te verplaatsen naar 12 september nu eindelijk goed nieuws. Het kabinet heeft besloten dat vanaf 26 juni evenementen onder voorwaarden, zoals het gebruik van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs, georganiseerd kunnen worden. De spannende ontknoping nadert: wie mogen die felbegeerde Coiffure Awards in ontvangst nemen?

Laura van de Graaf namens de Coiffure Award organisatie: “Natuurlijk is in deze tijd niets zeker, maar toch willen we aankondigen dat we eraan gaan beginnen. Wij staan te popelen om op 12 september in Studio21 in Hilversum een onvergetelijk gala te organiseren! We hebben er lang op moeten wachten, maar dit wordt absoluut ‘the event of the year’!”

NB Indien de situatie rondom het coronavirus verandert, behoudt de organisatie zich het recht voor om het evenement alsnog te annuleren of aan te passen. De veiligheid van alle aanwezigen blijft de hoogste prioriteit. Daarom zal het evenement op 12 september 2021 volgens de dan geldende richtlijnen worden georganiseerd. Indien het evenement geen doorgang kan vinden, worden uiteraard geen kosten voor de aanschaf van entreekaarten in rekening gebracht.

Wil jij erbij zijn? Bestel dan je kaarten via askacademynl@henkel.com of informeer via 0183-509468.

WWW.COIFFUREAWARD.NL

OVER DE COIFFURE AWARD
DE COIFFURE AWARD IS DE BELANGRIJKSTE ONDERSCHEIDING BINNEN DE NEDERLANDSE KAPPERSBRANCHE EN WORDT DIT JAAR VOOR DE 29E KEER GEORGANISEERD DOOR SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group. Een nominatie voor een van de dertien categorie is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carri re van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jurering ronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamour event en haartrend spektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed