Sebastian Professional viert zijn 50e verjaardag met een nieuwe Limited Edition-samenwerking

Sebastian Professional viert zijn 50e verjaardag met een nieuwe Limited Edition-samenwerking

Als onderdeel van de vieringen in het kader van de 50e verjaardag is Sebastian Professional een samenwerking aangegaan met NYC-artiest en creatief icoon, Mira Mariah (IG: @girlknewyork). Mira Mariah heeft een limited edition-verpakking ontworpen voor twee Sebastian paradepaardjes: No.Breaker en Dark Oil.

Mira (ook bekend als Girl Knew York) staat bekend om haar ultracoole mode-illustraties en klassieke kunsttechnieken en heeft een signature stijl ontwikkeld die haar tot een social media sensatie heeft gemaakt. “De samenwerking is speciaal omdat wij de- zelfde waarden van diversiteit, inclusiviteit en empowerment door zelfexpressie delen. Wij zoeken nieuwe manieren om zelfexpressie tot leven te brengen door middel van kunst,” zegt zij.

Inspiratie

Mira heeft de vrije teugels gekregen om de ontwerpen van de twee iconische producten van Sebastian te vernieuwen. “De werking van No. Breaker intrigeert mij; het verandert de structuur van de haarbruggen,” zei ze. “Die haarbruggen herinnerden mij aan de manier waarop ik sterrenbeelden weergeef. Het ontwerp laat onze verbinding zien, en hoe wij allemaal samengebracht worden terwijl we zo gigantisch van elkaar verschillen.”

Het ontwerp achter Dark Oil is daarentegen geïnspireerd op de lichtgewicht styling-olie die haar glad, glanzend en geurig maakt. “Dat wordt gereflecteerd door deze lange, doorlopende lijn. Dit ontwerp laat verschillende identiteiten… verschillende texturen… zien, ze worden allemaal op dezelfde manier gepresenteerd,” aldus Mira.

Lees ook: afgelopen oktober vierde Sebastian Professional haar verjaardag.

2024

Mira’s nieuwe ontwerpen zullen vanaf 2024 te zien zijn op exclusieve verpakkingen. Onder de naam Sebastian Professional Limited Edition by Girl Knew York is de unieke uitgave een mijlpaal in de 50-jarige weg die Sebastian heeft afgelegd in het herdefiniëren van regels voor leiders in de sector, visionaire stylisten, en gepassioneerde thuisgebruikers.

Global Artistic Director van Sebastian, Shay Dempsey, voegt daaraan toe: “Bij het stylen van haar zijn we bevoorrecht om iets te creëren dat heel persoonlijk is voor iemand anders. Haarkunst leeft uitsluitend op het lichaam – het verandert hoe we onszelf zien.”

Ga voor meer info over Sebastian Professional naar www.sebastianprofessional.nl Adviesprijs Sebastian Professional No.Breaker €35,99
Adviesprijs Sebastian Professional Dark Oil €35,99

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed