Introductie Royal KIS Glampoo

Introductie Royal KIS Glampoo

NIEUW: ROYAL KIS GLAMPOO
GLAMOURTIME? BETOVER JE HAAR MET EEN UITWASBARE KLEUR!

WIL JE EENS WAT ANDERS, MAAR NIET VOOR ALTIJD? MET DE NIEUWE ROYAL KIS GLAMPOO BETOVER JE JE HAAR SNEL EN MAKKELIJK MET EEN HIPPE KLEUR. EVEN WASSEN EN JE BENT KLAAR VOOR JE FESTIVAL OF FEEST. DE KLEUR WAS JE ER GELEIDELIJK WEER UIT, DUS GEEN UITGROEI. JE HEBT KEUS UIT VIJF TINTEN, DUS VOOR ELK FEEST EEN ANDERE LOOK. VOOR EEN ECHTE GLAMOUR MAKE-OVER!

Of je nu gekleurd of ongekleurd haar hebt: met Royal KIS Glampoo fris je binnen mum van tijd je haarkleur op of geef je je haar een nieuwe, levendige tint. Deze super intensieve colorwash is ook uitermate geschikt voor gebruik in de salon, om het haar voor te pigmenteren. Daarnaast is Royal KIS Glampoo ideaal om thuis te gebruiken tussen twee haarkleuringen in. Zo blijft je haar mooi op kleur. Het krijgt een geweldig kleureffect en een natuurlijke glans.

VAN PASTEL TOT FEL
De kleurintensiteit en houdbaarheid van Royal KIS Glampoo zijn afhankelijk van de inwerktijd en het aantal behandelingen. Hoe lichter de basiskleur van het haar, hoe feller het kleurresultaat. De intensiteit van de kleur kun je afzwakken worden door de inwerktijd te verkorten of door Glampoo te mengen met je favoriete shampoo.

DE IDEALE TUSSENDOORKLEUR
Wil je weer een andere tint? Geen probleem! De kleur vervaagt geleidelijk met elke wasbeurt en blijft in hetzelfde kleurbereik. Na 10 keer wassen is die er weer uit. Dus kun je je partypastel afwisselen met een knalrode feestlook of violette tussendoorkleur – wat je wilt. Experimenteren maar!

EENVOUDIG EN SNEL
Zo eenvoudig gebruik je het: wissel eenmaal per week je verzorgende shampoo af met Royal KIS Glampoo om je haarkleur fris en levendig te houden. Verdeel de colorwash gelijkmatig over het haar, laat dit 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het zorgvuldig uit. Voor extra verzorging: behandel het haar na met een conditioner of leave-in product naar keuze.

5 MODISCHE TINTEN
Royal KIS Glampoo is verkrijgbaar in 5 modische tinten: Apricot (Copper ColorWash), Cherry (Red ColorWash), Plum (Red-Violet ColorWash), Blueberry (Violet Blue ColorWash) en Raspberry (Magenta ColorWash).

Royal KIS Glampoo is verkrijgbaar vanaf 1 september 2019.
Royal KIS Glampoo: adviesverkoopprijs € 24,95. Inhoud 250 ml

KIS VAN KAPPERS – VOOR MAXIMAAL HERSTEL VAN HET HAAR
Royal KIS is de nieuwste vinding van KIS. Dit innovatieve merk van Kappers focust op herstel van het haar van binnenuit. Alle producten zijn verrijkt met het revolutionaire Keratin Infusion System (KIS), dat garant staat voor maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende ‘cosmetische’ filmlaagjes (haar voelt weer als haar!). Het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit. Daarnaast biedt KIS nog meer belangrijke pluspunten. Het verzekert gemak, kwaliteit en ongekende creatieve mogelijkheden.

www.royalkis.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed