Sebastian Professional 50 jaar!

Sebastian Professional 50 jaar!

Sebastian Professional vierde op 7 oktober 2023 haar 50 jarige verjaardag op spectaculaire wijze in de Sugarfactory in Halfweg-Zwanenburg. In drie verschillende shows werd men geïnspireerd door de Sebastians ambassadors, Marylle Koken en Shay Dempsey. Door middel van verschillende looks en live elementen werden de 850 gasten van heel Noord-Europa vermaakt tot in de late uurtjes.

50 jaar

De reis van Sebastian begon 50 jaar geleden met L.A. stylistenduo met Geri en John Cusenza. Waar Geri en schoonbroer Tony de innovatie crimping iron tot stand brachten, besloot het koppel op hun terugreis naar Los Angeles om een eigen zaak te beginnen. En wat mooier dan deze te vernoemen naar de overleden vader van John en Tony, Sebastiano.

De viering

Deze inspirerende 50 jarige reis was uitgelicht in het museum dat men kon bezoe- ken in een van de ruimtes van de evenementenlocatie. Met daarnaast een photo- wall, polaroiddames, twee tattoo-artists, drinks en bites, was er genoeg te doen voordat de shows begonnen.

De eerste show begon op creatieve wijze met het voorlezen van de historie van Sebastian Professional als bedtime story door Dennis Kil, eigenaar en uitgever van The Talents, storysteller en visioneer, met een passie voor hoeden. Meerdere cre- aties van de Sebastian ambassadors wwerden getoond begeleid door electronic music. Opvallend was de jas met haar die perfect aansloot op het al gecreëerde kapsel. Alle creators waren al één of twee dagen voor de shows bezig met hun looks, om zeker te zijn dat hun visie perfect naar voren kwam.

Het korte intermezzo tussen show één en twee werd gevuld door een interview met het gezicht van de 50Y campagne, Loiza Lamers, Zweeds popicoon Amanda Winberg en de Engelse Angelo Vallillo, welke onderdeel is van het Global Artistic Team van Sebastian Professional.

In de tweede show liet de Nederlandse Marylle Koken van the Harlot zien hoe het straatbeeld in L.A. aan het veranderen is. Mullets en grove kapsels kwamen voorbij, Koken maakte tijdens de live sessies op het podium enkel gebruik van haar mesje om haar modellen van nieuwe looks te voorzien. Knallende haar- kleuren en tweekleurige haarlooks voerden de boventoon tijdens haar show.

Als laatste betraden de modellen van Global Artistic Director, Shay Dempsey, het podium. Less is more was het thema van zijn looks. Focus op één of twee onderde- len in het haar in plaats van een vlecht, crimps, gel en een getoupeerde achterkant.

Na deze fantastische shows werd de verjaardag in stijl afgesloten met een drank- je, dansje en een goed gevulde Sebastian goodiebag. En de avond was nog lang onrustig! Volg Sebastian Professional op instagram voor meer haarinspiratie @wellaprobnl en via #sebastianprofessional

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sebastian Professional (@sebastianpro_official)

https://www.sebastianprofessional.com/nl-NL

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed