AMI Kappers Deventer heropent als ‘Salon van de Toekomst’

AMI Kappers Deventer heropent als ‘Salon van de Toekomst’

Blijven innoveren en met de tijd meegaan is waar AMI Kappers voor staat. Uiteraard op het gebied van haartrends, kleur- en kniptechnieken. De bestaande salon in het hart van Deventer heeft AMI omgetoverd tot ‘salon van de toekomst’.

Bij AMI Kappers begrijpen wij heel goed dat elke klant uniek is. Om zo goed mogelijk aan de behoeftes van al onze klanten te voldoen hebben wij onze pilotstore geopend. Hier innoveren we continu en testen we de klantbeleving. Op deze manier optimaliseren wij, als AMI, elk bezoek aan onze salon.

In deze ‘salon van de toekomst’ zijn de spiegels digitaal waarop onze klanten productadvies, haarinspiratie en tips & tricks te zien krijgen. De salon heeft een aparte IVY wellnessruimte waar kan worden genoten van IVY Treatment-behandelingen. Verder is er een flexibele werkplek, zodat de klant, indien gewenst, ‘gewoon’ verder kan werken tijdens het bezoek aan de kapper. De salon heeft daarnaast een eigen IVY advies-store, waarin alles aanwezig is om dagelijks lekker in je haar te zitten. AMI blijft continu in ontwikkeling om haar klanten de ultieme kapperservaring in een prettige omgeving te kunnen bieden.

Over AMI

AMI staat al ruim 50 jaar voor vakmanschap in een prettige omgeving. Inmiddels zijn er meer dan 100 salons in heel Nederland, blijven we volop investeren en hebben we het afgelopen jaar ruim 20 salons verbouwd. Daarnaast is AMI Kappers de eerste kappersorganisatie met haar eigen haartrends, een exclusieve 100% vegan haarverzorgingslijn IVY Hair Care, een webshop én een eigen AMI Academy. Hier worden al onze haarstylisten het hele jaar door getraind in de laatste knip- en kleurtechnieken.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed