Jean Paul Myné is verhuist

Jean Paul Myné is verhuist

Super gaaf nieuws! Jean Paul Myné, producent van high-end hair care, is verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand met een mega trainingsruimte van wel 600m2. Hier kun je allerlei te gekke trainingen volgen, zoals Armomyne, Hiddin Root Shadow, Preppy Italian Bob, Trendy Folie techniek, Barber training en zelfs social media training. Zo kun je niet alleen je skills verbeteren, maar ook helemaal up-to-date blijven!

Als je meer info wilt en je training wilt boeken, kun je een kijkje nemen op de website. Daar vind je alle details die je nodig hebt. Succes en hopelijk zien we je snel!

Over Jean Paul Myné

Een oud gezegde luidt: “Eendracht maakt macht”. Jean Paul Mynè is daarvan het levende bewijs. Op basis van een combinatie van de know-how van deskundige onderzoekers in scheikunde en biologie, marktonderzoek naar haarstylisten en hun klanten, de Italiaanse flair voor handel en zaken doen, hebben wij een product ontwikkeld dat vernieuwend is qua uiterlijk, inhoud en prestatie.

Jean Paul Mynè is opgericht met het doel om goede kwaliteit op de markt te brengen.
De oorsprong van het bedrijf ligt in Italiaanse cosmeticaproducten bestemd voor gekwalificeerde professionals.

Jean Paul Mynè staat synoniem voor 100% Made in Italy kwaliteit, professionaliteit en respect voor de mensen: we hechten waarde aan zowel de gezondheid van het haar als van de mensen die op ons vertrouwen. Onze vlaggenschipproducten, formaldehyde-vrije straightening-behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen zoals glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie-derivaten.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed