Haarwensen opnieuw goed op weg dankzij AMI Kappers

Haarwensen opnieuw goed op weg dankzij AMI Kappers

Haarwensen, dat kinderen tot en met 18 jaar die door een medische behandeling of (haar)ziekte kaal zijn geworden van een gratis pruik voorziet, heeft van AMI Kappers een gloednieuwe Hyundai i20 gedoneerd gekregen. De goede doelenstichting gebruikt de auto om naar presentaties bij ziekenhuizen en scholen te rijden en om cliënten in het Prinses Máxima Centrum te bezoeken.

Het team van Haarwensen is zeer verheugd met de donatie van AMI Kappers, de derde auto al sinds 2009. “We zijn hier zeer verguld mee,” aldus oprichtster Yvonne de Boer van Haarwensen. “Er is gekozen voor een groter exemplaar. Dat is fijn, want steeds vaker komt het voor dat medewerkers en vrijwilligers worden uitgenodigd om presentaties te geven, cheques in ontvangst te nemen of activiteiten te bezoeken.

Haarwensen werd opgericht in 2007 en heeft in de afgelopen twaalf jaar al ruim 1.400 kinderen blij gemaakt met een gratis haarwerk. In 2018 heeft Stichting Haarwensen een eigen haarwerksalon geopend in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. In dit kinderoncologisch centrum is Haarwensen dicht bij haar doelgroep en kan ze nog meer kinderen steunen met een kosteloos haarwerk.

 “Wij ondersteunen het geweldige initiatief van Haarwensen al sinds de oprichting en doneerden al twee keer eerder een auto,” aldus Sylvia ter Avest van AMI Kappers, dat na de recente overname van Rombout Kappers over ruim 110 salons in Nederland beschikt. In alle vestigingen van AMI Kappers in Nederland kan men terecht om haar te doneren aan Haarwensen.

Over Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld chemotherapie. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

Foto: v.l.n.r.:  Sylvia ter Avest (AMI Kappers), Yvonne de Boer (Haarwensen), Dea Kijk in de Vegte (AMI Kappers) en Patricia Burggraaf (Haarwensen) bij de nieuwe Hyundai i20.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed