Keune Haircosmetics trotse sponsor van Skills NL

Keune Haircosmetics trotse sponsor van Skills NL

Dit jaar is Keune Haircosmetics trotse sponsor van Skills NL; een spectaculair event dat plaatsvindt op 4, 5 en 6 maart in het Fec, Leeuwarden. Skills NL gaat over ruim 50 vakwedstrijden voor allerlei ambachten waarbij zo’n 1000 deelnemers van het (v)mbo de strijd met elkaar aangaan om de beste in het vak te worden. Het kappersvak is uiteraard ook een belangrijk onderdeel. De reden dat Keune sponsor is omdat Keune het erg belangrijk vindt om jong talent te stimuleren, te inspireren en te ondersteunen.

Doordat zij op jonge leeftijd al in aanraking komen met hun toekomstige vak worden ze op de beste manier klaargestoomd. De deelnemers aan deze wedstrijden hebben eerdere voorrondes al gewonnen, deze winnaars hebben wij recent voorzien van een 2-daagse Keune Training. Zo kregen zij alle informatie over kleur, Style en 1922 by J.M. Keune en hebben ze alle producten kunnen testen. Hierdoor zijn ze zo goed als mogelijk voorbereid op de wedstrijd. Er zullen uiteindelijk acht finalisten strijden om mee te doen aan Skills Europa.

Tijdens de wedstrijd wordt er alleen gewerkt met onze Keune producten. Naast het aanmoedigen van de finalisten kunnen bezoekers zelf hun (toekomstige) beroep ervaren met de LOB-Experience. Met meer dan 50 activiteiten kunnen jongeren zichzelf op een leuke, uitdagende manier oriënteren op hun toekomst. Net als in de echte wereld wordt de praktijk van beroepen nagebootst, zodat jongeren blijvende ervaringen opdoen die te gebruiken zijn voor hun school- en studiekeuze en loopbaandossier. Het is voorrecht om als leverancier van professionele producten een steentje te kunnen bijdragen aan de toekomst van onze toekomstige collega’s.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed