Kao Salon Global Experience 2023

Kao Salon Global Experience 2023

Met veel enthousiasme presenteerde Kao Salon Division de langverwachte Kao Salon Global Experience 2023. Het spectaculaire tweedaagse evenement werd gehouden op 24 en 25 september 2023 in Chicago. Er kwamen meer dan 2000 stylisten van over de hele wereld op af. Het was een onvergetelijke show van creatieve meesterwerken, een opwindende live wedstrijd en betoverende optredens van getalenteerde artiesten.

Dominic Pratt, de President van de Kao Salon Division, verklaarde: “Creativiteit is niet zomaar een woord voor ons bij Kao Salon; het is ons wezen. Elke dag worden we gedreven door onze toewijding aan innovatie, verbeelding en integriteit, en de Kao Salon Global Experience belichaamt dit ethos. We vieren niet alleen onze uitzonderlijke producten, maar ook de buitengewone mensen die deel uitmaken van onze Kao Salon-familie.”

Kao Salon Division was een viering van creativiteit, een toonbeeld van innovatie en een samenzijn van gelijkgestemden die de schoonheids- en kappersindustrie willen transformeren. Het was ook een jubileum, want het markeerde de 75e verjaardag van het op stylisten gerichte merk Goldwell van Kao Salon. Dit merk is al tientallen jaren synoniem met baanbrekende innovatie, toonaangevende technologie en nauwe banden met haar stylisten.

Lees ook: Dit jaar deed Kao Benelux mee aan de Fashion Week.

Hoogtepunten

Het evenement had talloze hoogtepunten, waaronder de onthulling van de nieuwe winnaars tijdens de Global Creative Awards-avond. Ook werd de “Hair Every Wear 3.0” collectie van Global Goldwell Ambassador Angelo Seminara voor het eerst gepresenteerd, naast de “Eras of Anarchy” collectie van het Rush Artistic Team, geïnspireerd door de iconen van de Britse mode.

“Met onze eclectische reis willen we het publiek inspireren in de onmiskenbare Rush-stijl,” Any Heasman, de Rush International Artistic Director.

Angelo Seminara deelde zijn enthousiasme: “De Kao Salon Global Experience is een uniek evenement. Het was geweldig om mijn visie en passie te delen met gelijkgestemde professionals, en het is verbazingwekkend om de hechte band tussen kunstenaars in deze branche te zien. De Global Creative Awards Evening is wereldwijd het grootste evenement in zijn soort.”

Mario Krankl bracht ook een eerbetoon aan creativiteit met zijn videocollectie “Frankenstein’s Beauties,” die een relevant thema aansneed in deze sombere tijden. Krankl zei: “Naast het kappersvak is haar mijn speeltuin en een uitdrukking van oneindige creativiteit.”

Nieuwe trends

Tijdens het evenement deelden ‘s werelds meest creatieve artistieke teams het podium om de nieuwste trends en technieken te presenteren, samen met de opmerkelijke producten van de Kao Salon Division. Toptrainers en artiesten, waaronder Lok Chan & Salome de Wet, Zachary Jarid & Ethan King, Daniel Bruns & Sage Kinney, en Steven Picciano & Krysten Ashley Garrod voor Kerasilk, betoverden het publiek met hun expertise.

Een van de meest opmerkelijke momenten van de avond was de aankondiging van de winnaars van de Global Creative Awards in de Technische en Redactionele Categorieën. Bezoek https://www.kaosalondivision.com/nl/home/ om de winnaars te bekijken!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>