Kao Benelux goes Fashion Week

Kao Benelux goes Fashion Week

Op 8 augustus 2023 schitterde de Nederlandse modeontwerper Tess van Zalinge tijdens de Copenhagen Fashion Week met haar nieuwste collectie genaamd ‘klavertie drie’. Het betoverende tableau vivant vond plaats in Galleri Christoffer Egelund te Copenhagen en markeerde een belangrijke mijlpaal in haar carrière.

“Om als eerste Nederlandse ontwerper op het programma van de Copenhagen Fashion Week te staan, is een eer en een droom die uitkomt! Dit was pas mijn eerste kennismaking met Denemarken, en ik kijk er enorm naar uit om de volgende stappen in mijn internationale reis te zetten.” aldus Tess van Zalinge.

KERASILK, een toonaangevende speler in de haarcosmeticabranche, had de eer om de exclusieve haarsponsor te zijn voor Tess van Zalinge’s show. Dit partnerschap is een natuurlijke match, gezien Tess van Zalinge’s langdurige reputatie als een vooraanstaande modeontwerper in Nederland die bekendstaat om haar prachtige en duurzame creaties. KERASILK deelt dezelfde visie op duurzaamheid en vakmanschap. Alle haarcreaties tijdens de show werden vakkundig gecreëerd door VARIS ambassadeur Bianca van Zwieten. Samen met Tess van Zalinge vertaalde Bianca de collectie naar unieke haarstukken en -styling, waarbij gebruik werd gemaakt van de kleurproducten Goldwell Elumen en Elumen Play, stylingtools van VARIS en haarstylingproducten van KERASILK.

De opwinding gaat verder, want op 30 augustus 2023 zal Tess van Zalinge de Amsterdam Fashion Week openen. Het langverwachte evenement zal plaatsvinden op het dak van Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Exclusief genodigde bezoekers zullen getuige zijn van een buitengewone modeshow waarin Tess van Zalinge’s visionaire ontwerpen, vervaardigd uit gerecyclede materialen, centraal zullen staan. Deze ontwerpen belichamen de schoonheid van vakmanschap, duurzaamheid en de kracht van verhalen. Als Kao zijn we vereerd om ook hier deel van uit te maken en onze expertise in haarkleur en -styling te demonstreren als aanvulling op de indrukwekkende creaties van Tess van Zalinge.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed