CLose-up: Tangle Teezer Plantbrush

CLose-up: Tangle Teezer Plantbrush

De Tangle Teezer heeft wereldwijd populariteit gewonnen en wordt gebruikt door zowel professionals als consumenten. Veel mensen waarderen de Tangle Teezer vanwege zijn effectiviteit bij het ontwarren van haar zonder ongemak of pijn. Het heeft ook een gladmakend effect en kan helpen bij het verminderen van haarbreuk en gespleten haarpunten. Tangle Teezer komt met een duurzame borstel!

Wat de Tangle Teezer onderscheidt van andere haarborstels, is het ontwerp van de borstelharen. In plaats van de traditionele borstelharen met uiteinden in rijen, heeft de Tangle Teezer flexibele borstelharen van verschillende lengtes die in willekeurige richtingen uitsteken. Deze borstelharen zijn ontworpen om zachtjes door het haar te glijden zonder eraan te trekken of vast te haken in klitten.

Van Boon naar Borstel

De nieuwe plant-brush is gemaakt van 85% duurzaam gewonnen vastorboon olie. Met dezelfde Tangle Teezer #detanglingpower die je van Tangle Teezer gewend bent is dit een borstel die vriendelijker is voor de planeet. Een stap naar duurzaamheidsdoelstellingen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit waar ze om bekend staan.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed