Kleuringen met OLAPLEX

Kleuringen met OLAPLEX

Ik ben gespecialiseerd in kleuringen, waardoor ik een grote klantenkring heb die ik kleur. Ik wil het beste resultaat behalen en ook dat het haar gezond blijft. Tegenwoordig willen de meeste van mijn klanten hun haren oplichten. Bij het oplichten kan het haar beschadigen. Tijdens de kleuringen gebruik ik altijd het product OLAPLEX om het haar gezond, sterk en glanzend te houden. Ik vind het fijn in gebruik en het werkt echt. Je hebt OLAPLEX voor in de salon en voor thuisgebruik waardoor je het thuis zelf kan bijhouden.

Wat is Olaplex?

De oplossing voor heel veel haarproblemen. Het is een 8-voudig gepatenteerd ingrediënt dat het haar herstelt, sterk en gezond maakt.

Wat is een “bond”?

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze ‘verbindingen’ geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade. OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met het gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt, bis-amino diglycol dimaleate. Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

Waarom is OLAPLEX anders?

Het is absoluut niet te vergelijken met een conditioner of masker. OLAPLEX herstelt de schade aan de binnenkant. OLAPLEX bouwt het haar van binnenuit op, zonder dat het resultaat uitgespoeld wordt.

Wat belooft OLAPLEX jou?

Sterker, gezonder en glanzender haar dan ooit tevoren, betere elasticiteit van het haar, langer kleurbehoud van het haar en daarnaast is het haar ook makkelijker in model te brengen.

Doe mee aan de OLAPLEX win-actie!

OLAPLEX geeft vier keer hele leuke setjes producten weg! Doe mee en win ook een setje voor jouw haren. Het eerste setje is de No. 4 Shampoo en de No. 5 Conditioner. Deze set wordt 2 keer weggegeven. De tweede set is de No. 6 Leave-in en de no. 7 Bonding Oil. Deze set wordt ook 2 keer weggegeven. 

Wat je er voor moet doen om deze leuke sets te kunnen winnen, wordt vermeld op mijn Instagram account @brenda_haarstyliste

OLAPLEX No.4 Shampoo 

Een voedende en herstellende shampoo.

N°4 Shampoo herstelt en beschermt het haar – inclusief beschadigd haar, gespleten punten en pluis – door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. N°4 is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

OLAPLEX No.5 Conditioner 

Een voedende, herstellende conditioner voor ieder haartype. 

Maakt het haar glanzender, gezonder en handelbaar na ieder gebruik. Beschermt en herstelt beschadigd haar, gespleten punten en pluis door de gebroken zwavelbruggen te herstellen. Het is veilig voor gekleurd haar, versterkt het haar en maakt je haar sterker dan ooit!

OLAPLEX No.6 Leave-in 

De styling crème is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor wel 72 uur lang. No.6 versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen. 

De Leave-in Styling Cream van Olaplex®, met de gepatenteerde Olaplex® actieve stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Olaplex® No.6 is geschikt voor alle haartypes, vrij van sulfaten, parabenen en gluten en 100% veganistisch.

OLAPLEX No.7 Bonding Oil

Deze is een sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. De Bonding Oil van Olaplex® zorgt niet alleen voor prachtig glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit. 

Overtuigd van de kracht van OLAPLEX? Ga dan naar mijn Instagram account en doe mee met deze win-actie. Wie weet win jij deze fantastische producten wel.

Liefs,
Brenda

Brenda van Walsum

Brenda van Walsum is Master Color Specialist en zit inmiddels alweer 20 jaar in het kappersvak. Via haar Instagramaccount deelt ze de mooiste creaties.

Meer weten? Check @brenda_haarstyliste

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed