Close-up | L’Oréal Professionnel vierde generatie SteamPod

Close-up | L’Oréal Professionnel vierde generatie SteamPod

Amsterdam, 13 juni 2023 – SteamPod 4 van L’Oréal Professionnel is een all-in-one professionele stoomsteiltang om elk haartype glad te maken, golvend te maken of te krullen. Aangedreven door stroom en nieuwe technische functies om elk haartype glad te maken, te golven of te krullen, tot 3 keer sneller en met 95% minder schade dan een traditionele styler. De SteamPod4 buitenverpakking, ontworpen voor meer duurzaamheid, is lichter, plasticvrij en bevat een beschermhoes van solidaire oorsprong. De nieuwe SteamPod4 is vanaf heden verkrijgbaar bij de Douglas voor €349,-

Al meer dan 110 jaar maakt L’Oréal Professionnel gebruik van haar wetenschappelijk onderzoek om een ongeëvenaarde, wereldwijde expertise op het gebied van haar te ontwikkelen. Opzoek naar betere prestaties voor alle haartypen en texturen, innoveerden zij in 2012 verder dan traditionele producten en zetten zij een eerste stap in Beauty Tech. SteamPod was geboren.

De introductie van de SteamPod door L’Oréal Professionnel kan worden beschouwd als een baanbrekende ontwikkeling in een tijd waarin haarapparaten nog niet zo populair waren als tegenwoordig. In die periode waren de beschikbare stylingopties beperkt tot traditionele producten die tijdelijke resultaten boden, zoals krultangen en stijltangen, of permanentere straighteningbehandelingen. Met de SteamPod heeft L’Oréal Professionnel een innovatieve methode geïntroduceerd om het haar te stylen, met behulp van een gepatenteerde technologie van droge stoom. Hiermee kunnen langdurige looks gecreëerd worden die op elk moment vrij kunnen worden veranderd.

De meest premium styler tot op heden

Oneindig veel looks, zonder de schade bedacht voor de behoeften van pro’s. Een samenwerking tussen SteamPods onderzoek- & innovatieteam, L’Oréal Professionnel haarpros en SteamPod gebruikers.

”We weten dat het tegenwoordig belangrijk is om elk kapsel voor te kunnen stellen aan elke vrouw met elk haartype. Onze ambitie voor SteamPod4 was om veelzijdiger te zijn, om verder te gaan in krullen, met de nieuwe metalen krulgeleider om strakkere krullen te creëren, maar ook om onze steilprestaties te verbeteren, door de keramische platen groter te maken, waardoor vrouwen dichterbij de hoofdhuid kunnen komen.” Marine Bouaziz – Onderzoek & Innovatie L’Oréal SteamPod Laboratoires

Augmented tech

Bij de ontwikkeling van de vierde generatie Steampod hebben de innovators gebruikers van de SteamPod3 uitgenodigd om te observeren hoe zij de SteamPod op hun haar gebruiken. Naast deze kwalitatieve tests, waarbij meer dan 60 liefhebbers van de SteamPod één op één werden geobserveerd, werd de SteamPod4 in elke ontwikkelingsdase, van prototype tot afgewerkt model, door L’Oréal-kappers getest.

Voor meer gefefineerde krullen: de nieuwe metalen krulgids

Om strakkere krullen te krijgen, hebben de ontwikkelaars van SteamPod4 een metalen krulgeleider rondom het apparaat toegevoegd en de verwarmingsplaten aangepast voor een scherpere, hetere hoek om de krul te vormen en meer gedefineerde krullen te creëren.

Lees hier over de campagne van L’Oréal om de kappersgemeenschap te ondersteunen.

Styling voor elk haartype: set van 3 met stoom geoptimaliseerde kammen

Een keuze uit drie verschillende maten kammen garandeert de beste stoomverspreiding voor elk haartype om elke soort look te creëren. Voor zowel steil- als krulprestaties lijnen de kammen alle haarvezels uit voor een betere discipline, waardoor de juiste spanning op het haar komt te staan. De drie kammen hebben een verschillende tanddichtheid, de ruimte tussen de tanden, zodat de gebruiker de beste kam kan kiezen voor zijn specifieke haartype.

Je eigen haarstylist in je badkamer QR-platform van samen ontwikkelde tutorials

Op het handvat van elke SteamPod is een QR-code geprint die voortdurend wordt geüpdatet. De QR-code is de makkelijkste manier voor gebruikers om tips en trucs te vinden om hun SteamPod te leren gebruiken en uiteindelijk elke gewenste look te creëren. De QR-code biedt alles wat een nieuwe gebruiker nodig heeft om de SteamPod en alle inspiratie daarbuiten onder de knie te krijgen.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed