Curlygirlmovement opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Curlygirlmovement opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Het Amsterdamse haarverzorgingsmerk voor krullen opent de eerste curly brandstore van Europa aan het Rokin.

Calling all curlies! Curlygirlmovement, het Amsterdamse merk in haarproducten met ruim 96.000 volgers en klanten wereldwijd, opent een flagship store in hartje Amsterdam. Op 11 juni opent het merk de deuren van een unieke Curly Hair Spa & Store aan het Rokin, waar krullenbollen voortaan terecht kunnen voor al hun curly hair needs. De store werd gisteravond alvast feestelijk geopend voor pers en intimi.

Eerste curly brandstore van Europa
Curlygirlmovement is in 2014 gestart door Shamilla Dewi. Haar zolderkamerhobby groeide in no time uit tot een succesvol merk met een uitgebreid assortiment haarverzorgings- en lifestyleproducten voor iedereen met krullen. Het merk heeft een sterke online aanwezigheid en is geliefd in zowel binnen- als buitenland. Hoog tijd om ook een fysieke winkel te openen!
De eerste curly flagshipstore in Amsterdam brengt het merk nog beter in contact met de curly community. Deze community werd tot op heden nog niet vertegenwoordigd in het winkelstraatbeeld, maar daar brengt Curlygirlmovement verandering in. Met de komst van de eerste Curly Hair Spa & Store worden goede verzorgingsproducten voor krullen eenvoudig toegankelijk voor alle curly girls & guys.

Interactieve curly experience
De flagshipstore is meer dan alleen een winkel waar producten verkocht worden. Vanaf het moment van binnenkomst word je ondergedompeld in een interactieve curly experience, met een focus op educatie en maatwerk. Iedere krul is tenslotte uniek! Het strakke interieur van de winkel wisselt felgekleurde LED-buizen af met digitale displays, waarop tutorials te zien zijn van alle Curlygirlmovement producten. Daarnaast kun je bij de curly experts terecht voor persoonlijk advies, een haarroutine op maat en het testen van alle producten in de testing area. In de hair spa kunnen curly klanten bovendien terecht voor een proteïne-behandeling en het opstellen van een gepersonaliseerd verzorgingsschema om thuis mee aan de slag te gaan. Your curls couldn’t ask for more!

Embrace yourself and every single curl
Embrace yourself and every single curl luidt de slogan van de nieuwste campagne van Curlygirlmovement. Het merk wil consumenten wereldwijd inspireren om van zichzelf én hun krullen te houden. Er zijn dan ook ambitieuze plannen om in de toekomst meer Curly Hair Spa & Stores te openen. De flagshipstore in Amsterdam is de eerste curly brand store in Europa, maar het merk wil de formule graag verder doorvoeren naar andere hoofdsteden. Het doel is om de hele wereld over te gaan met de movement en zoveel mogelijk curlies te inspireren om hun natuurlijke krullen te verzorgen en te omarmen. Met de opening van de flagshipstore zet Curlygirlmovement een grote stap vooruit in het waarmaken van deze ambities.

De Curlygirlmovement brandstore opent op 11 juni 2022 haar deuren voor het publiek aan het Rokin 66h in Amsterdam. We hope to see you soon!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed