Kleur, kleur, kleur! KIRSTEN ALACALI

Kleur, kleur, kleur! KIRSTEN ALACALI

Op 3 september jl. mochten de leden van het Spectrum genieten van de kleurkunsten van Coiffure Award winnares Schwarzkopf Haircolor Technician of the Year Kirsten Alacali.

Kirsten deelde haar visie op haarkleur en haar kennis met vernieuwende technieken en productgebruik.

Haar signatuur in kapsels is een combinatie van pastellen en diepe kleuren. Puur haar maken. 

De inspirerende & charmante Kirsten is samen met haar echtgenoot Hakan eigenaar van Blur Hairstudio in Enschede en een expert op het gebied van haarkleuringen. In 2019 deed zij voor de 4e keer mee aan de Coiffure Award in de categorie Schwarzkopf Professional Hair Color Technician of the Year en pakte wederom de hoofdprijs. Samen met haar man hebben zij inmiddels 10 Coiffure Awards in hun salon staan.


Het juryrapport luidde:

Kleuren en vormen spelen met elkaar en dagen elkaar uit, gewaagd en krachtig. Het geheel zorgt voor een edgy kleurrijk beeld. De mysterieuze ondertoon prikkelt de zintuigen en vraagt naar meer.”

Daaruit blijkt dat ze inderdaad een echte top-hairstylist is met heel veel talent.

Kirsten liet bij het Spectrum 4 modellen zien die zij van de prachtigste kleuren voorzag. Daarnaast knipte Hakan een model, met grafische lijnen, op een zeer rustige en preciese manier.

Met een zeer duidelijke uitleg en op humoristische wijze vertelde Kirsten stap voor stap hoe zij te werk gaat. Zij werkt samen met haar man Hakan in hun salon in Enschede. Verder is zijn nog actief als freelancer en geeft zij veel trainingen. Kirsten houdt echt van haar en het mooi maken van mensen!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed